Fatma2144 İyi günler idrar yolları enfeksiyonu için tek kullanımlik suya atilan tozdan verildi. Mide bulantısı yapıyor mu?(kabızlık için de suda eriyon tozlardan vermişlerdi,midemi fena bulandırdı o yüzden onu içemiyorum artık) ayrıca faydasını gören oldu mu?
Yagmur00 Fatma2144 kabızlık ıcın dogal seyler ye ıc canım hosaf acma falan ye gercten en ilaca tan daha etkılı oluyor
gbyalcin Fatma2144 bana yapmadı. İçtikten sonra bi süre tuvalete çıkmamak gerektiği için gece içip yattım ben
deno1 Fatma2144 morunolda hapta ise yaramadı sadece o anlık düşürdü okadar 15 gün sonra dahada yükselerek geri çıktı baş edemedim simdi serum tedavisine geçtik
Fatma2144 Denizyildizii üstünde yaziyor zaten gece. Ama bulantilar o kadar fazlaydi ki uykusuz birakiyordu. O yüzden cesaret edemedim
Fatma2144 Yagmur00 tatlı şeyler hala tüketemiyorum ki,bazen incir yiyorum en fazla iki tane yiyebiliyorum
balkrc00 Kullandım ben pek bi fayda görmedim maalesef sonra başka antibiyotiğe başladık hala enfeksiyon görünüyor 32+6 yım son aylarda artıyormuş maalesef 😔
Fatma2144 gbyalcin kaç haftalıksınız. Gece illaki tuvalete kalkmam gerekiyor, eskiden tutabiliyordum ama gebelikten beri artık tutmak zor oluyor.
gbyalcin Fatma2144 şu an 22 haftalığım ama enfeksiyonum yok. 4. Bi de 16. Haftada kullandım ama. Zaten iki üç saat tuvalete çıkmamanız lazım diye biliyorum öyle yazıyordu sanki
balkrc00 Fatma2144 akıntı var ama beyaz yani tehlike gözükmüyor yanmamda çok hafif oluyor aşırı değil . Bol su tüketin ben sulardan mikropta kapmışım maalesef hazır su tüketin bol bol en iyisi ilaçlardan bile daha iyi 😔 inşallah bi an önce kurtuluruz 🤲
deno1 Fatma2144 canım ise yaramıyor yani anlık o an geçiriyor ilaclar tekrarlıyor sürekli gebelikte ekstra daha çoğalıyor enfeksiyonlar
Beyzanur_demirkaya0 Fatma2144 bende 7 ayligim yasadim bir kac ay boyunca tozdan da kullandim bir arkadasib tavsiyesine gore suya limon sktim 10 damla gecti cok sukur uzun zamandir yok
busra5501 Beyzanur_demirkaya0 bunu sabah mı yaptınız yoksa fark etmez mi. Ben limonlu su içerim ara ara ama
busra5501 Fatma2144 evet ben iki defa kullandım. Ertesi gün şiddetli baş ağrısı ve bulantı ishal yaptı bende ikinciye yine verdi aynı yan etkiyi tekrar yaşadım ama bir gün sürdü enfeksiyon değerim düştü ama en son ne alemde bilmiyorum. Bide içip tutmak zor oluyor gece kan uykuda içip uyuyun.
Beyzanur_demirkaya0 busra5501 evet ac karnina yaptim tavsiye ediyorum mutlaka bende cok takmistim idrar enfeksyonuna cokta korkuyordum kafayi yicektim bi ara gecti cok sukur