Eduedu Doktorum detaylıyı kesin yaptırmam gerektiğini söyledi ikili testi sana bırakıyolar ama detaylıyı önemsiyolar bende bu hafta giricem tabiki bişey varsa aldırmam ama doğuma kadar takibi yapılır imkanın varsa yaptır bence canım🙏
Ozlem2904 Halime0638 biz bi tanidigimiz araciligyla A life hastanesinde yaptirdik ucretsiz ama dr ilgilenmedi bile hic. Orda herseyi normal gozukuyo dedi sadece. 20 25dk b bakti. Kac haftaliksin? Sincan Koruya gidiyorum normalde inanin ordaki ultrasonda daha iyi bakiyolar. Iyiki para vermemisiz dedim 650tl istiyolardi para vrrseydik cok uzulurdum ciddi anlamda. Gebelik takiplerinizde saglikli goruyosalar bence sikinti etmeyin. Bana her muayneye gttigimde gayet saglikli diyolar.
busra5501 Halime0638 anladım aslında baya hastane ve üniversite var tek tek arayıp şansınızı deneyin hatta gidip araya girebilirsiniz bazen yardımcı oluyorlar gelmeyen hasta muhakkak oluyor
Aysegul9371 Ozlem2904 bebeğiniz için sadece tek seferlik 650 vermişsiniz çok mu ben Batman’dan ta diyarbakira gittim 500 TL verdim hiç bsey çıkmadı para verdigimede pişman değilim kendi doktorum daha uyguna yapıyordu ama en iyisi olsn istedim. Değişik bir bakış açısı
beatiful_25 Halime0638 Google dan mhrs ye girip randevu al diyorsun il, perinatoloji ve hastaneyi girip randevu arıyorsun sayfada aradığınız kriterlerde randevu bulunmuyor talep oluşturun diye çıkıyor talep oluşturunca randevu açıldığında msj geliyor girip alıyorsun hemen
Ozlem2904 Aysegul9371 ultrasonda dogru duzgun birsey gostermediler direk saglikli deyip gecistirdiklerini belirttim. Gecistirmeli bir is icin o kadar para verilmezi kast ettim. Bebegim icin degmez diye bisey degil soz konusu olan.
Mom62266 Halime0638 2 Li ve 3 lü test önemli değil kimi doktor Önermiyor bile doğruluk payı da çok değil. Benim doktorum da onları önermedi ama detaylı ultrasonu mutlaka yaptır demişti haftaya yaptırcam inşallah ama kimileri yaptırmıyor. Bilmiyorum yine de