Bebegimveben0811- cansuuu08 dün bi anda oldu ama sol boşlukta da oldu ama o geçti şimdi sağ kasıkta var
cansuuu08 Bebegimveben0811- Bebegimveben0811- korkma cidden ben çok sordum doktora hem bebek büyüyo hemde yerleşiyo demişti 💋
Nureylaa Bebegimveben0811- oyle diyorsa hiç sıkıntı etme çünkü ağrılar oluyor benim de hep oluyor sorun yoktur öyle dediyse hiç takma kafana
Deryaiso Bebegimveben0811- aynı ağrı bende de oluyordu doktorum havalar değişiyor ayaklarını üşütme ondan olur demişti belki fark etmeden üşütüyorda olabilirsin ben biraz dikkat edince geçmişti
Bebegimveben0811- cansuuu08 bilemedim Allah razi olsun ama sizlerden soruyorum bilenler yazıyor en azından diyorum tek değilim yaşanmış biliyolar
Deryaiso Bebegimveben0811- evet aynen bende öyle oluyordu ama siz yinede takibinizi yapan doktorunuza da danışın bi
Nzr06 Bebegimveben0811- normal bence canım o 19 haftalığım arada bir kasık ağrım var doktorum büyüyen rahim baskı yapar dedi ağrı olur dedi normalmiş
minikkoalaam Bebegimveben0811- ben de 18deyim aynisi bende de var hatta benimki bi saplaniyo uzun sure agriyo sonra geciyo 😐 ben de korkuyorum 😕