Bebegimveben0811- Kızlar 18.haftamdayim nasıl anlatilir bilmiyorum sağ kasıkta ara ara batma var dün akşam başladı önceleri sol boşlukta da ağrı olmuştu o geçti ama şuan sağ kasıkta ki ara ara ağrı devam ediyor bu normal mi ben çok takıntılı bi insanım ilk gebeliğim
Nureylaa Bebegimveben0811- bende de oluyor ya sanki oraya bi sey sıkışmış gibi doktor normal demisti ama sizdeki bu ağrı bendekiyle aynı mı bilemem yine de çok ağır bir ağrıysa doktorunuza söyleyin
Bebegim000 Bebegimveben0811- evet canım aynı şekil bendede oldu o haftada hatta sonradan sola geçti rahim bağları gerildiği için dedi doktorum önemli bişey olmadığını söylemişti bende aenin gibi takıntılıyım hemen kontrole gitmiştim, bebek bu haftalarda çok çabuk büyüyormuş ondan olması normalmiş
momsturk Bebegimveben0811- benim sol tarafta kistim vardı bebek ve rahim büyüdükçe baskı yapıyordu sol ayağım uyuşuyordu ağrısından resmen. Sizde de büyümeden kaynaklı bir baskı olabilir.
tlnnlt Bebegimveben0811- benimde oluyordu doktorum normal demişti tabi ağrı dayanılmayacak gibi olursa doktoruna haber ver derim benim dinlendiğimde geciyprdu
Bebegimveben0811- Nureylaa hayır çok ağır degil ara ara ve rahimde de ara ara batma oluyor özellikle cisim geldiğinde
Bebegimveben0811- Bebegim000 geçen başka sebepten gittim doktora kızdı biraz Sne bu skeil de hamilelik geçiremez sin falaj diye ben de daha soramadım ona ama öyle de kafama taktim ki normal mi
Nureylaa Bebegimveben0811- bende de oluyor o ben şu an 21 deyim ama 18 de de yaşadım ara ara gelen bir batma her zaman değil ama bi yokluyor sanki şişlik varmış gibi bir şey ittiyor gibi bi ağrı
Bebegim000 Bebegimveben0811- bence normal bende 21 haftalığım aynıyız bu arada banada hala giriyor sancı hatta belime vurdu istirahat et dedi doğum şubat mı seninde
Bebegimveben0811- Nureylaa demekki normal akşam bi anda olunca işte öyle korktum ki bazen bende diyorum acaba ben abartıyormyum ama gerçekten elimde değil
Nureylaa Bebegimveben0811- çok iyi anlıyorum seni çünkü bende senin gibiyim içim hiç rahat etmez bi sey olduğunda hep takarım acaba normal mi diye 🤷♀️ ama biraz düşünmemek lazım yoksa gebelik çekilmiyor düşünerek
Melek141120 Aa bende 22 haftalık gebeyim dün akşam otururken sağ tarafıma 10-15 kere bir ağrı saplandı bende çok korktum hemen uzandım ondan sonra geçti neydi bende anlayamadım 🤷♀️
Nureylaa Bebegimveben0811- doktora gittiğinde normal diyorsa hiç sıkıntıya girme sonrasında acabalari kenara at çok yoğun çok kötü değilse ağrı normal diyorlar çünkü
cansuuu08 Emin ol normal korkma düşün 28 haftalıgım halen oluyo bacak aramda bile bazen batmalar hissedebiliyorum
Bebegimveben0811- cansuuu08 dün bi anda oldu ama sol boşlukta da oldu ama o geçti şimdi sağ kasıkta var