Alone Deletedmom93428 cnm bi sağlık ocağına sor istersen en azından bişey derlerse ona göre hastaneye götürürsün. Geçmiş olsun bişey yoktur inş
Merve2333 Deletedmom93428 Kızımın göbeği düştükten uzun bir süre sonra biz de bu durumu yaşadık doktora götürdüm k vitamini iğnesi oldu k vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuş öyle dedi,ihmal etmeyin çok geçmiş olsun
Dygrd Deletedmom93428 çok ağlarsa gobek kanar derler bizde 2 ay böyle denir ve gerçekten bendede oldu gazdan çok ağladı 2 saate yakın sonra gaz çıktı ama kendini sıkıp kastigu için göbeği kanadı
Mom726272 Deletedmom93428 benim de kızım 12 günlük 8 günlük ken göbeği düştü o gün banyo yaptırdım aynı sizin ki gbii oldu bugünde banyo yaptırdım orası sudan yumuşadığı için oluyo sanırım Zıbına kan gibi bulaşmış ben sıkıntı görmedim aslında kurumadığı için öyle sanırım
tospikk1 Deletedmom93428 genelde ağladığı için kanıyo diye biliyorum benim oğlumda da oldu tabi bu kadar değildi ama siz yine aklınızda bisey kalmasın belki başka sebebi vardır bi gösterin doktora çok geçmiş olsun bu arada
Kubra_salar Canım benimde başıma gelmişti yaktılar ve krem verdiler 2 gün kapalı kalsın ıslanmasın demişti çok şükür geçti
Deletedmom93428 Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hastanedeb geldik anca uygulamaya bakabildim normal dedi kanaması devam etmiyor dedi sürekli bir kanama olursa gel bir daha dedi krem verdi 😊
yamacinannesii Deletedmom93428 Hadi şükür bişey çıkmamış çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşallah 🥰
Nazaan Deletedmom93428 5 yıl once benım oglumada oldu aynısı k vıtamını eksıklıgı var dendı doktor hemen takvıye yaptı gectı canım
Durunbigeldim Deletedmom93428 bizde aynısını yaşadık k vitamini iğnesi yaptılar birde madecasol krem verdi doktor ama yine kanamış herhalde götürücem tekrar yakma işlemi yapıyolarmış
H_myra1 Deletedmom93428 benim oglumun göbegi de böyleydi götürdüm doktor fıtık var dedi yani sizin yoktur belkide bizim göbek dışarı dogruydu bu kanama içinde gazlı bez ile batikon sür temiz tut demişti bende dedigi gibi yaptım kurudu ve iyileşti bezi üstüne kapatmayın göbek deligiinin altından baglayın batikon la gazlı bezle temizleyebilirsinZ sizde ama yinede doktora göstermekte fayda var🤗devlete hastanesinde cocuk doktoruna götürmüştüm ben