ilkgozagrimhavinim Merveee34 inşallah canım🙏🏻 hastaneye bayılıyorum zaten fiyat performans açısından efsane. Eğer doğumdanda memnun kalırsam ve nasip olursa daha sonraki bebişte de giderim oraya🤩
Merveee34 ilkgozagrimhavinim hayırlısı olsun canım 😍 ama eminim memnun kalacağız 😍 zaten yepyeni hastane doktorları çok iyi . Hemşireler desen güleryüzlü ilgili . Ameliyathane de insAllah öyledir 🤲🏻
greybrde ilkgozagrimhavinim ultrasonlar farklılık göstere biliyor ben devlette muayne oldum 25. Haftamdı sabak devlette 530 gr dediler öğleden sonda özele gittim 750gr demişlerdi. Kilosu az zaten şuan çatı darsada normal doğum neden olmuyo 3-4 kilo değil ki bebek sonuçta
ilkgozagrimhavinim greybrde zaten makat geliş, dönmeye niyeti yok. Bir de baş çevresi önden gidiyor. Panik atak hastası olduğum için riske atmak istemedi sanıyorum doktorum🤷🏼♀️
Merve5561 ilkgozagrimhavinim şeker yüklemesinde 150 çıktı dr dikkat et sınırda yüksek demişti bu hafta gittiğimde bebek 3 hafta önde fazla iri şekeri takip edelim dedi 2 gündür ölçüyorum normal çıkıyor canım bakalım
ilkgozagrimhavinim Merve5561 inşallah çıkmaz canım ya. O da ayrı sıkıntı. İnsan hamilelikte herşeyi yemek istiyor, bahanemiz oluyor gebelik. Ya da hep böyle sandık. Çok yanılmışız🤦🏼♀️
Alparasinannesii ilkgozagrimhavinim İnşAllah işe yarar kuzum evet Canan hoca sağolsun hep pozitif biri
Merve5561 ilkgozagrimhavinim aynen valla ilk hamileliğimde her şeyi yedim şeker falan olmadı bunda çıktı sıkıntı bakalım çok da yüksek değil şükür dr her hafta gel artık dedi 🤷♀️