cocoblog Salihsaliha aynen katılıyorum artık arkadaşlarım şakaya vuruyor o kadar alıştın ki doğumdan sonrada kullanacaksın diye korkuyoruz diyorlar 😭🤣
Salihsaliha Pirayeada geçen sene serklaj olmuştum 13 mm e düşmüştü. Bu sefer hamd olsun bu haftaya kadar aşırı bir kisalma olmadı en son kontrolde geçen hafta 35 mm idi ama önlem amaçlı kullandiriyor doktorum
Pirayeada Salihsaliha yine serklajlisiniz galiba benim 15 haftalik çok küçük birde sınırda çıktı bu hafta doktor bakacak kısalmışsa serklaj olurum
Salihsaliha Pirayeada yok serklajli değilim doktor gerek görürsek atmak mantıklı gibi konuştu o yüzden başından beri sürekli ölçülüyor düşmediği için serklaj yapılmadı bu kez. Sizin kaç mm çıktı
Salihsaliha Pirayeada hakkınızda hayirlidi olsun inşallah yiyecekler ekmekleri bu dünyada nasipleri varsa sağ salim dogarlar bebeklerimiz
Pirayeada Salihsaliha âmin hepimiz için evet yiyecek ekmekleri varsa sağlıkla gelirler hayırlısı olsun
ceylan_34 Salihsaliha ben 23 haftadir kullaniyorum serklajliyim pruloton ve progestan kullaniyordum igneyi biraktirdi progestanida 24.haftada birak dedi