giresun Merhabalar Doktorumu değiştirmek istiyorum Gebze’de önereceğiniz doktor bilgisi alabilir miyim
Ceyda1- giresun bende medar hastanesi Mine atlıya gidiyorum çok memnunum. Evet muayene ücreti 200 dü 1 Eylül’den itibaren 250 oldu.
giresun KubraAydin arkadaşım gidiyordu kendisine son zamanlarda çok ilgisiz diye bıraktı bende kararsız kaldim
Aysembn Bende Akın Azman ’a gidiyorum muayene ücreti 180 TL çok ama çok memnunum birde özel muayane yeri var daha pahalı olması gerekirken diğer fiyatlara göre daha uygun
Ozzseda giresun bende 30.haftamda doktorumu değiştirdim Burcu Çetinkaya ya gidiyordum hareketleri hoşuma gitmemeye başladı şimdi medar hastanesi Mine Atlı ya gidiyorum evet 250 TL ücretler
Defne-06 Ceyda1- ben de ilk haftalarımda O’na gidiyordum sonra başka bir doktor tercih ettim. Siz neyden memnun kalmadınız?
Ceyda1- Defne-06 Bir tık üslup ve fazlasıyla sezeryan odaklı. Bir de benim için en önemlisi sorduğum sorulara bile zorla cevap veriyor. Mine hanım gerçekten bu konuda harika. İlk gittiğim günden beri hafta hafta ne yapacagımı sormadan söyledi. Biraz tercih meselesi tabiki