iremcannn1907 B-Y94 canım ilk haftalardasın normal ben 27. Haftadayım hiç şikayetim olmadı ama şimdilerde yavaş yavaş çıkmaya başlıyor artık ☺️
Seldao B-Y94 maşallah diyelim ben de 13+3 teyim hiç bi belirtim olmadı sadece arada bi rahim büyümesine bağlı kasık ağrısı dışında. yani herkeste bulantı vs olmuyo demekki 😁olmadığı için de şükür yaşayanlar çok zorlanıyomuş
Seymagedik Ben çok kötü geçirdim dua edin masallah deyin bulantı halsizlik tansiyon düşüklüğü smdide büyüdük doğumu bekliyrz bulantı tekrar geldi sağa sola donemyrsn nefes alamyrsun ama çok şükür kızım için değer
Dygrd B-Y94 daha 2 aylık bebek büyüdükçe geliştikçe başlar şikayetlerin zaten 3ile 5 ay arası oluyor bulanti kusma tabi herkes farklıdır
Deletedmom_33 B-Y94 Canım bende de nadiren 9 ve 10. Hafta tek tük sabah kusması oldu. Tavuk hariç yediğim hiçbir şeyi kusmadim. Koku hassasiyeti çok az oldu ama bulantı kusma yapmadı. 11 ve 13.hafta da her sabah kustum içtiğim 2 yudum suyu mide suyuyla birlikte. Onu dışında sade göğüs hassasiyeti vardı. Şuan da bebeğim hareket etmeye başladı da öyle hamile olduğumu hissetmeye başladım 😅 18+6′yim
Mineeaa B-Y94 bende öyleydim şuan 28 haftalık olduk bebeğim hareket etmese karnımı görmesem hamile olduğumun hala farkında değilim😂
pelince34 B-Y94 normal canım bende aynı durumdayım 12 haftalık hamileyim hala bir belirti yok ilk bebeğim. Doktora gidip beni mi kekliyorsunuz hamile değil miyim niye bende belirti yok demişliğim var 😂😂😂 seni şimdiden üzmeyen bi bebiş tadını çıkar 😉
B-Y94 pelince34 gerçekten mi 😍😍😍 kuzum o kadar içimi rahatlattın kii allahım bide düşük tehlikem var ya ondn kokrkuyprum bişey mi var diye yani normal mi 🥰
Mineeaa B-Y94 endişe yapma kendine haftan daha çok küçük göğüslerde hassasiyet var diyosun gayet normal. Evham yapma kendine çok normal o haftalarda
pelince34 B-Y94 bende atlattım düşük tehlikesi 9.haftada çok kanamam oldu ama benimki anası gibi inatçı çıktı. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde herkes kadar riskin var artık kese etrafında kanama yok dedi çok mutlu oldum. İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz ❤️
tlnnlt B-Y94 hamileliğin her döneminde ayrı ayrı endişelerin olacak haraketini hissetmiyorum, bugün çok hareket etti normal mi,karnım yumuşak,karnım sert …hepsini yaşıyorsun bildiğin herseyi unutuyorsun bu dönemde sadece içini ferah tut kendini çok yorma
B-Y94 tlnnlt ahh aslınsa o kadar haklısın ki biz biraz evham bide duygusal bakıyoruz elbette çok duygusal ama kendimi çok yıpratıyorum haklıaın içimi ferah tutup evet herşey yolunda demek lazım. Hamlieliğin tadını çıkartmam gerek