B-Y94 Günaydın haniş güzel anneler 😊🥰 ben 9 +3 haftalım hamileyim. Düşük tehlikem var hala devam ediyor ama bir yaramazlık yok 100 mg progestan içiyorum. Benim gebelik başlangıcından beri hamile olduğumu öğrenene kadar tek Hamilelik Belirtisi göğüslerde şişlik sertlik ve sıcaklık var başka bişey yok. Bu normal mi İlk Gebeliğim kuzular 🥰 bazen hamile gibi hissetmiyorum 3 gün göğüslerime dokununca ağrım varsa bazen 1 2 gün olmuyor sıcaklığı sertiği oluyor bu normal mi. Bazen hiç gebelik belirtim yok bulantı kusma hasshasiyet vs hamilelerde olduğu gibi endişeleniyorum bebeğim gene iyi mi normal mi benim gibi olan var mı bilen beni bilgilendirebilir mi 🥰
tlnnlt B-Y94 bende bulantı kusma vs hiç olmadı belirtileri ilerleyen günlerde hissedeceksin zaten ilk günlerde bende öyleydim tadını çıkar bence
Misa34 B-Y94 Gunumuz ayni . 😊 Benimde hic hamilelik belirtilerim yokki 😊 saglikla alalm kucagimiza insallah ♥️
Beliz100 B-Y94 kendinize nazar etmeyin her yerde de söylemeyin bunu. Aynı durumdaydım hamile olduğumu unutacak kadar iyiydim kan geldi yattım yine iyiydim ama üzüldüm o yüzden dillendirmeyin derim. Sağlıkla alın kucağınıza 🙏
B-Y94 Mom6272 maşallahhh bize kuzucum 🥰 ne bileyim endişeleniyorum düşük tehlikem de var ya bişey mi var diyorum
B-Y94 esradgn123 Allah korusun neden öyle diyorsun kuzum canı veren mevlam. Neden olucak öyle diyorsun hep dua ediyoruz duyulmaz mı
B-Y94 tlnnlt yaa kuzum anlıyorum da gebeliğim için endişeleniyorum sanki bişey mi var ditorum belirrim yok razıyım düşğn ki böyle diyorum hani hamilelik belirtim varsa herşey yolunda gibi hissedicem
ZZeynepP1903 Ne güzel işte dua et bol bol ☺️ ben 21 haftalık oldum hala bulantı ve kasık agrısı çekiyorum 🤦🏻♀️
esradgn123 B-Y94 Dua ettim çok ama maalesef hatta doğal olarak düşük olmadığı için kürtaj olacak mecburi
tlnnlt B-Y94 hamileliğin her döneminde ayrı ayrı endişelerin olacak haraketini hissetmiyorum, bugün çok hareket etti normal mi,karnım yumuşak,karnım sert …hepsini yaşıyorsun bildiğin herseyi unutuyorsun bu dönemde sadece içini ferah tut kendini çok yorma
begonvilko Maşallah de maşallah de 😂 ben de öyleydim. Hafif kasık ağrıları vardı sadede. Bu hafta itibariyle biraz mide hassasiyetim başladı. Her şeyi yiyemiyorum. Ama şükür öyle kusmalarim yok. Başka da bir belirti yok zaten ne göğüs hassasiyeti ne başka bir şey 🤦🏼♀️😂
KubraAydin B-Y94 Ben senin haftalarinda bulantı halsizlikten yataktan kalkamıyodum su bile icemezdim 16 haftalık oldum bulantı hala devam ediyor gerçi 😭😂
serapinci B-Y94 bizde 6 haftalık olduk hiç belirtim yok az bi göğüslerim acıyo. Bu 2. Gebeliğim ilkinde çok fena kusmam oldu bunda yok bazen korkuyorum ya inşallah normaldir.
B-Y94 serapinci aynı şey bende de var ondn endişelendiğim için soruyorum buradaki anneler belki bilir diye
gldn065807 B-Y94 bende senin gibi söyledim söyledim 13 haftamda bulantim başladı bence hiç dile getirip çağırma çok zor çünkü 🙄
Hayal0102 Kiiz ne guzel işte maşallah 😁 içini ferah tut canım kimisi böyle geçiriyor hamilelik dönemini ne güzel secilmis hamislerdensin 😉😘
minikayak2-6 Merhaba bizde 8+1 olduk. Benimde öyle ne bulantı ne kusma var bende sürekli kendimi dinleyip strese giriyordum ama bence şanslıyız rahat hamilelik geçiriyoruz aynı şekilde sadece göğüs hasaaaiyetim var. Doktoruma söylediğimde bunu herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok her kadının gebeliği farklıdır dedi bence hiç üzülme ❤️ Kanama vs olmadığı sürece bişey olmaz Allah’ın izniyle