-Sinem- Alpigom1 ben savunmuyorum fakat zor olduğunu dile getirdim bebeğimde de bir sorun yokmuş dedim bende hamileyim herkes gibi tabi ki bende düşünüyorum saçma bir konuşma oluşmuş sana zor gelmemiş bana geliyor bende istemem tabi ki evladım zarar görsün bünye işte anlıyormusun ben ne Miğde bulantısı yaşadım ne baş dönmes ne tiksinme hayatıma gayet güzel devam ediyorum hiç bir zorlanma yaşamıyorum ama başka insanlarda da bu saydıklarım oluyor herkes her bünye FARKLI
mathildaa Melos1 tabiki ya. Bende bıraktım ve bırakana kadar yaşadığım stresi bi ben bilirim… insanlar yargiladikca strese girip daha çok içiyorsun. Valla zor oldu biraz 3 gun ağladım resmen evde elimde su sakız gezdim oyle oyle bitti şükür darısı basina canm
mathildaa slnacar ya bazılarına geliyor o tiksinme bazılarımıza gelmiyor ne yazıkki. Bana gelmedi mesela hatta oyle canim cekiyordu ki utanmasam yiyecektim😅 misafir ve içen insanlar çok zorlaştırıyor zaten. Ben su an eve sigara içen misafir davet etmiyorum valla bi bahane bulup. Ilk bıraktığımda bi sure içen kimsenin evine de gitmedim disarda da bulusmadim
slnacar mathildaa vallahi bana da gelmedi o özellik , yok kız yemiyorum da hani kendimle kavga ediyorum bakma canın istemedi hayır istedi tamam yarım iç ozaman falan deli gibi evde 😂 en iyisini yapmışsın gerçekten geçen oturdum sadece bunu düşündüm nasıl bırakırım beni ne etkiliyor şöyle yapsam biri geldiğin de şunu yapsam diye diye inşallah bakalım başarcam 😅
mathildaa slnacar ahaha hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum. Zor oluyor ama imkansiz degil 2 3 gun en zoru, bol su, sakız, tv dizi… evden çıkma sigara icenlerle gorusme uyu uyan yemek ye boyle bi döngüye gir bi kac gun 😄 insallah faydası olur
Defnemmmmmm Elzi2prensesannesi valla bende aynı durumdayım hamilelikten önce daha az içerdim canım çok istiyor az az içip söndürüyorum maksat beyni tatmin etmek 😩
Berivan-maral Elzi2prensesannesi valla bizdeki gibi olsa napardın bende 5 tane bebek akıllı insan var bir tanede yolda hepsi deli bizimkiler birbirini gördüğünde sopalarını saklıyorlar 🤣
Ece003 Elzi2prensesannesi günde en fazla 5 sınırı koydum kendime sabah kahvaltıdan sonra öğlen akşam eşimle yemekten sonra çay kahve içerken asla beşi geçmedim geçmemde inşallah 🥲
Durununannesi46 Btldrk en çok korktuğun detaylı ultrason 😢 umarım bir sorun çıkmaz bu sigara zıkkımı yüzünden😞 detaylıda çıkmasına gerek yok ki doktoruma ben en başta söyledim içiyorum diye. Bırakmanız lazım dedi ama bırakamadım. Son 2-3 kontroldür de sormadı bıraktın mı diye
Kivircikk Elzi2prensesannesi eşimle biz kokusundan bile rahatsıziz ama malesef kayimvalideyle yaşadığım için kayinababm ve kayinbabam sayesinde içmiş kadar oluyor evin içinde içiyorlar ve çok fazla biri Soner sönmez hemen 2 nciyi yakıyorlar🤦
Elzi2prensesannesi Kivircikk işte içmeyen biri olarak rahatsız oluyorsunuz içen ortamda içmeseniz de içen kadar olunuyor dumanı kokuyu alınca biz kesinlikle ev içinde içmeyiz mutfakta içerim ben eşim dışarı çıkar içer gelir kızım için eve de koku olmasın diye
ozlemylmz1 Elzi2prensesannesi benimde aklıma öyle geliyor bi eksiklikten dolayı istiyorum bencede başka hamileler toprak kül yemek istiyo normalde kim isterki illaki bi eksiklik vardırki vücut ondan almak için aşeriyo
Berivan-maral Elzi2prensesannesi yok be kaynana kayın peder kayın koca bebek yolda daha ne olsun ha bide ben 🤣🤣🤣😂allah daha çok versin 🤣🤣😂