Elzi2prensesannesi canım ben 16 yaşında başladım sigara içmeye ve şuan 28 yaşındayım 12 senedir içiyordum bir fiil gebeliğim tüp bebekle oldu ve transfer gününe bir gün kala kendimi şartladım ve bıraktım şuan 5 haftalık hamileyim bir kere bile ağzıma sürmedim evet zorluyor hatta migren hastasıyım sigarayı bıraktım diye ilk haftalarımda migren komasına bile girdim ama ben her canım istediğinde çocuğumu aklıma getiriyorum onu düşünüyorum ona benim yüzünden sigaranın yapabiliceği şeyleri, verebiliceği zararları ileride oluşabilicek komplikasyonları veya doğduktan sonra sahip olabiliceği hastalıkları ve içim acıyo benim yüzümden acı ya acı çekerse sahip olabiliceği bir hastalıktan sebeple ve bir anda bıçak gibi kesip atıyorum o isteği beynimden şuanda belki daha yeni yeni oluşmaya başlamış ciğerlerini düşünüyorum ve o an herşey uçup gidiyo istek falan kalmıyor aklımda sende bunları düşün evlatlarımız hiç birşeyden kıymetli değil onların canı bizim canımınız istediği sigaradan daha kıymetli hiç değil sende lütfen bırakmaya çalış evladını düşün 😔😔