Esolinn Berra71 benim 22 haftadan beri geliyor şuan 30 haftalığız hala aynı. Doktorumla dün de görüştüm bu konuyu asla sıkma çok dar sütyen giyme dedi. Memenin uyarılması sıkılması bizim hastanede uyguladığımız suni sancı gibi bir etki yapar erken doğumu tetikler dedi bilginiz olsun
Berra71 Esolinn ya doktor bile demişse bunu hayatta sıkmam. Bende zaten evde takmıyorm birşey ağrı yapıyor dışarda da yarım atlet giyiyorum çok rahatsız oluyırm takınca
Berra71 CaglaBe ya öyle dediler artık korkar oldum az önce duş aldım hiç dokunmadım banyoda aklıma geldi korktum 😟
Berra71 birprensesvebirprensannesi yok canım dokunmam. Yani sıkmam öyle meraktan sıkıyordum varmı yokmu diye
Dilaraeslem Berra71 benimde 25. Haftadan sonra akmaya başladı. Mümkün olduğunca sıkma ki ilk sütün çöpe gitmesin çok değerli bebek için
Berra71 Dilaraeslem evet ilk süt çok önemli hatta kimisi hemen banyo yapmayın diyor duymuştum arkadaşımın annesi 40 gün banyo yapmamış bi çocuğunda 🙈
Duygu0621 Nghn_ her bünye farklıdır korkulcak bişey değil , benim daha 14 haftadayken su şeklinde sıvı geliyordu göğsümden , kimi annede doğurduktan sonra sütü gelir . Şimdiden sütünüzün gelmemesi sütünüzün olmaması anlamına gelmez endişe etmeyin 👍🏼
Dilaraeslem Berra71 ahaha o saçmalık bence ama 😂 kurtlanırız kız bide emziren anneler daha fazla terliyor kolayca gibi gezmek istemem ki her gün duş alan deli birisi olarak
Berra71 Dilaraeslem sorma ben de ilk duyduğumda burnuma kötü kokular geldi 😀 eltimde ilk bir hafta alma diyor ilk süt önemli banyo yapınca o süt gidiyor diyor falan ben doğurduğum gibi hastanede banyo yapıp temiz yemiz giyinip bebeğimi kucağıma almayı hayal ediyorm millet bir ay banyo yapma diyor 🙈
Dilaraeslem Berra71 gerçekten aşırı saçmalık süt memenin içinde yani memeyi mıncıklamazsan süt aksın diye zorlamazsan niye süt aksın. Bende rabbim nasip eder normal doğum yaparsam 🤲🏻🤲🏻 Mis gibi duşumu alır öyle eve gelirim o kadar atraksiyon yaşamışım adrenalin salgılamışım bi rahatlıyım bi temizleniyim dime yani
Berra71 Dilaraeslem 😅😅😅 aynn allah hepimize sağlıklı normal doğum nasip etsin biran önce alırız evlatlarımızı kucağımıza