Zumruduankakusum _haziran ilk gebelikte 41. Haftada doğurdum ben normali bekledik olmadı sezaryen olmustum Şuan 37+6 dayız sezaryen olacağı için gün aldım 38+2 de yani cumartesi günü doğum gerçekleşecek inşallah 🥰 Size sağlıklı doğumlar diliyorum.. Normal düşünüyorsanız 42. Haftaya kadar bekleten doktor yine var
Rose19 candanx devlet olan 2600 demişti bugün üniversiteye hastanesine gittim cihazları daha donanımlı yeniydi, devlete bakarak üniversite de 2900 çıktı artık doğduğunda gorecez ne olduğunu, arada 300 gr fark var 🤷♀️
candanx Rose19 bence de 2900 o zaman çok sevindim ☺️🧿 benim sezaryen tarihim de 5 ekim oldu 🥳 bi heyecan sardı şimdiden 😀🙈
Rose19 candanx AA hayırlı olsun,inşallah sağ saglim kucağınıza alırsınız.Bnmde 5 Ekim kontrolum var 38 olucak tam ama biz normal doğumu beklicez oğlum da normal doğum olmuştu bunun gidişatta öyle bakalım.
senaunlu22 _haziran ben normal istemedim muayene ettirmedim planlı doğum istiyorum sezeryan olacağı için haftaya 8 ekimde olacak inşAllah doğumumuz