Ebruades Rose19 ayy bana da kilosu az dedi 38 normalde 37 haftaliksin dedi kilosu 2569 dedi zayif biraz morelim bozuldu
Esrakurtoglu96 Gizemis karnımın düşüp düşmedigini bilmiyorum birileri düşmüş diyor birileri daha var diyor bende acemi anneyim nerden bileyim 🤷🏻♀️ nst ye girdiğimde de doktor hiç söylemedi sancın var veya yok diye, 4 defadır giriyorum ama 🤷🏻♀️
candanx Rose19 benim de öyle önde gidiyordu 36+2 de 2620 gr dedi son 10 günde sadece 100 gr almıştı. bugün kontrolüm var 37+3 bakalım noldu 🙄
candanx candanx canım 2850 gr olmuş dr gayet iyi dedi suyumda iyiymiş inş seninki de kilo almaya devam eder 🙏🏻
Leylaakcay @_haziran yarın 37 olcaz salı günü kontrol var inşallah verir bizim doktor da ya 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😒
Sema67 _haziran 36+5′im doktorum 25 ekime kadar süre verdi normal doğum istiyorum😬 eğer doğuramazsam 25 ekime kadar zorunlu sezaryana alıcak😬
TubaRecepOguz Gizemis 37 ve 38 de iki defa çatı muayenesi oldum 37 den sonrakinde nişanım da geldi şuan 38+1 im ama henüz gelen giden yok😂
Pelit7 _haziran 34. Haftadayız cuma kontrolümüz var gün konuşucaz dedi doktorumuz miyomlu gebelik olduğu için çok bekletmem dedi 2 veya 3 hafta sonraya gün verir gibi geliyor bana bakalım cumayı iple çekiyorum
Rose19 candanx akşam sancim arttı acile başka hastaneye gittim 2900 gr dedi doktor nst de sancim çıktı serum verdiler kesildi sancim.Dun doktor 2600 dedi bu seferki 2900 dedi anlayamadim yaa