KemalFatosPolat Saremelek yok walla test yaptım çıktı dr ye gittim kemik yapısı erkeğe benziyo dedi şok oldum zAten bu arada ben yurt dışındayım Arap bi dr bakmıştı
Saremelek KemalFatosPolat yani sen 6 . Haftda cinsiyetini öğrendim mi diyorsunn 😳 biz o haftda bebeği zor gördük ki ben hiçbişey ne anladım ne gördümm çok şaşırmış durumdayım 6. Haftada kemik leri olduğunuda hiç sanmıyorum bi kan pıhtısının pipisini gördüyse ne diyim
Rumeysilam Svl Bugün ense kalınlığın bakılacak, belki cinsiyetide aradan çıkartırız😌 teşekkürler 🙋🏻♀️🌸
ilkim19 ElifKabackYldrm bence kimsenin dediğine takılma. Belirtileri herkes farklı yaşıyor. Bende hep içime kız doğdu yediğim şeyler göğüslerimin şekli vs vs ama doktorum %100 erkek dedi. Yani doktor tam biley görene kadar herşey değişebilir. ☺️
Papatya2018 Bende 13 haftadayim dun kontrolde erkege benzetdigini soyledi ben kiz istiyodum 😂 yavrum ne olur olsun sag salim olsun simdiden cokkkk seviyorum onu 😂❤️
Mrymarvs ElifKabackYldrm benimde doktorum o haftalarda kız demişti ve yanılmadı ama kızsa cildin bozulcak erkekse güzelleşcek diye bisey yok bence benim kız ama cildime cok şükür hiçbir şey olmadı aksine renk geldi (kilo aldığım için) 😊😊