ElifKabackYldrm 14 haftalık hamileyim 12. Haftamda doktora gittim cinsiyeti bellimi diye sordum erkeğe benzetti 13. Haftamda tekrar başka bir doktora gttim yine cinsiyetini sordum erkeğe benzetti oda 2 doktorumda yanılma payı oluyor 1 ay sonra netleşir dedi. Cildim çok bozuldu yüzümde hep sivilce çıktı akrabalarım kız diyor sizce cinsiyeti ne olabilir 😄😌
sudamlasi ElifKabackYldrm benim bebeğim kız ama bi tane sivilcem yok 20+4 üm😄yani inanma o laflara şuan unisex haftadasın detaylı dan önceki cinsiyete bile ben inanmıyorum ne olur ne olmaz en iyisi detaylıyı beklemek.
Svl ElifKabackYldrm ilk oğlumdada hamileyken sivilcelerim çıktı şimdi 11+2 de öğrendim erkek olacağını şimdide sivilcelerim çıktı😁
Damladuaa Deniz2961 kız olabilir kızlar anneden aldığı için güzelliğini bizi cirkinleştiriyo benimde öyle çok sivilcem varr kızımda gelmek üzere 😂😂💕💕
Nisanurr Canım bende ilk başta sivilcelendim ve yüzümde leke bile çıktı herkes kız dedi ben direttim erkek diye ve oğlum oldu 😂
Rumeysilam Svl o kadar erken öğrenmek nasıl mümkün oluyor ? Bende 12 deyim yani öğrenme imkanım varmı gerçekten?😊😊
Mineszn ElifKabackYldrm benimde kızım olucak cildim hiç bozulmadı sivilcem falan çıkmadı aksine bir güzellik geldi yüzüm parlıyor
Melisahsendursun ElifKabackYldrm saglikli olsunda canim bosver kiz erkek ne olursa olsun detayli ultrosomda netlesir cinsiyeti
Agg0207 Canim yüzündr sivilcr çıkması yada bozulması kiz oldugu anlamına gelmiyor bence insanlar bi tuhaf hamile birisine kiz bebek anneyi çirkinleştirir falan nasıl söyleniyor anlamıyorum birde tecrubeli anneler söylüyor bunları kızda olsa erkekte olsa her hamile güzeldir cinsiyetle hiç alakalı degil bu durum bence
KemalFatosPolat ElifKabackYldrm canım banada 6 ıncı hafta da erkeğe benziyo dedi direk şok oldum gerçekten erkek çocuk kendini erken beli ediyo şuan 34 oldum
Cansuu33 Bu aslında tam tersi oluyor kızlar erkek olduğu zaman testesteron hormonu üretmeye başladığı için anne adayinda kıllanma ve yüzde sivilcelenme gözleniyor kız bebek olduğu zaman östrojen hormonu üretmeye başlıyor vücudu ve yüze güzellik veriyor cildi güzelleştiriyor saçları parlaklastiriyor Allah'ın izniyle :)
ebrarecem Yok sivilceymiş karnın sivriymiş alakası yok sivilcem hiç çıkmadı beni gören herkes erkek diyor karnım sivri olduğu kız deyınce şok oluyorlar 😂
Svl Rumeysilam tabiki canım benim gibi çok kişi var 11. Haftasında öğrenen dr tecrübeliyse kullandığı cihazda iyiyse söyler 🤗
KemalFatosPolat Saremelek yok walla test yaptım çıktı dr ye gittim kemik yapısı erkeğe benziyo dedi şok oldum zAten bu arada ben yurt dışındayım Arap bi dr bakmıştı
Rumeysilam Svl Bugün ense kalınlığın bakılacak, belki cinsiyetide aradan çıkartırız😌 teşekkürler 🙋🏻♀️🌸