Doga_77 Emineyavuz_53 teşekkürler canım 😄 canımdan can götürdün şu an 😄 öyle vurulmaz füze at füze 😄😄
Emineyavuz_53 Doga_77 canisi benimki acemiliktendi valla devlette yapsam böyle şeyler yaşamazdim.herhalde .. kime sorsam.uyusturup takıldı diyor bı ben mi seçilmiş gebeydim😃😃
secoz Doga_77 doğumla ilgili hiç bişey bilmiyorum araştırmıyorum sonda nasıl takılır nedir onu bile bilmiyorum o yüzden kafa takmıyorum merak edip araştırırsam doğuma kadar kafayı yerim 😂
Cagla0707 Doga_77 doktor saçmalamış ben doğum için degil ama başka operasyonlar geçirdim iki kez sonda takıldı ikisi de uyuştuktan sonra yapıldı gerçekten çok saçma🤦🏻♀️ korkuyorsunuz sonuçta size en uygunu uyutulduktan sonra takılması
Eligulu Duy_gu yakın çevre onerince normal yapılıyor mu cahil teyzeler yazsa anlarimda şunu gençler normal doğum yap deyince tepem atıyor ya
rabiamustafa Doga_77 eee cennet kolay kazanılmıyo yawrum ne büyük bir müjde cennet annelerin ayağı altında neden babaların deil her zahmetin bi rahmeti olucak inşallah 🌹🌹🌹
Doga_77 Melos1 yok canım olmadım🤷🏼♀️ korkuyorum dediğim gibi o yüzden sezeryan olucam 🤦🏻♀️ bugün nst için doğumhaneye girdim benim için ölümdü 😁 en korktuğum yer
Nghn_ Doga_77 ama cogu yer uyustuktan sonra takiyormus. Hatta bazilari istemeyince takmiyolarmis hasta bezi baglayin ozaman diyolarmis. Benide en cok korkutan sonda ya 🤦🏼♀️
Doga_77 Nghn_ doktor da söyledi takmayan oluyor ama idrarını da kontrol etmemiz gerekiyor dedi 🤷🏼♀️ takmamak aslında hasta için sıkıntıymış
Duygu3542 Doga_77 şuan taze anne olarak yazıyorum sana. Sabah doğumum oldu spinal sezeryan. inan abartiyorlar sondayi. Uyuşturdukdan sonra taktılar. Çıkarırken de hele hiç hissetmedim. Çıktı mı dedim yanı. Sana tavsiyem. Kendine biraz üst götür cok terliyosun. Bebeğe de üst fazla koy ya cisi çıkıyor yada kusuyor ağız mendili çok kullandık. Başka onerebilcegm birşey yok sormak istediğin olursa cevplarm
Doga_77 Duygu3542 oyy öp mis kokuluyu bolca yerime darısı bizim başımıza😘🤗 bana uyuşturmadan takacaklar o yüzden biraz korkum var ama kısa süreli bi işlem diye düşünmemeye çalışıcam🤦🏻♀️ pijama koydum 3 tane ama tişörtte koyarım 🤗 teşekkür ederim önerilerin için canım göğüs pompası koymaya gerek var mı 1 gün için onu merak ediyorum
Duy_gu Askiletotomsu ben keske yapsaydın diyorm şuan yapın demiyorum farkındaysanız kendi görüşümü ve yorumumu yapdım herkes yorum yapabilir.
Duy_gu minnakannesi1 ben yazdığıma bunumu çıkarıyorsunuz ben keske normali seçseydin dedim şuan normal yap demedim iyi okursanız.
minnakannesi1 Duy_gu kadın panik atak sonda diyor siz normal diyorsanız sonda ile normal doğum.ne alaka siz postun nie açıldığını anlamamışsınız tekrar okuyun isterseniz..
Doga_77 MineLule ay acısın ya yetti gari😄😄 canım bu kadar tatlı değil normalde ama triplere girdim işte
GamzeMikail Doga_77 Uyuşturulmadan takılınca anca acı hissedersin nesi doğru değilmiş sordun mu doktoruna nedenini kuzum bence uyuşturulunca takılmasını söyle, kadınlara sonda takmak erkeklere takmaktan zormuş arkadaşım söylemişti yoğun bakım hemşiresi…