Doga_77 sedaa_aa o günkü olan duruma göre söylediğiniz gibi yaparım🤷🏼♀️ yoksa stresim o an başlayacak🤦🏻♀️
Doga_77 Huri-li benim doktorum kabul etmez gibi çok net konuştu 🤦🏻♀️ ama kısa süreli bi işlemse dayanıcam artık gözümde çok büyütüyorum 🤦🏻♀️ oyy oyyy
GamzeMikail Doga_77 iğneden daha acısız değil canım malesef yanma hissedebilirsin birazıcıkta sızı🤷🏻♀️ o yüzden uyuşturulmadan takılması doğru değil bence…
Doga_77 BirAsyaannesi Bende kasıcam kendimi o yüzden canım yanacak diye korkuyorum istemsiz kasıyorum,🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Melos1 Doga_77 bu sonda nasıl takılıyor internetten bakıp kendimi korkutmak istemedim sezeryan olursam diye, korkutmadan anlatsan🤣🤣
Emineyavuz_53 Doga_77 valla hiç kolay değil bu yüzden hastaneyi degistim ikinci doğumda 😳 birincide canlı canlı taktılar ayağa kalkma zamanında çıkardılar .. zordu
Doga_77 Emineyavuz_53 teşekkürler canım 😄 canımdan can götürdün şu an 😄 öyle vurulmaz füze at füze 😄😄
Semy Melos1 ben hala cok rahat değilim hamilelikte dikkat etmekten yine tekrarlıyor gibi geliyor. Canım yanıyor 😪
Melos1 Semy Bana doktor yasakladı erken doğum riskim varmıs, ama karnım büyüdükce zorlandık bıraktık bizde😂 fitil atıyorum hala vajinusmus olsam atamam bence 🤣