HilalYlmz Elif7221 ben prego Miami park yatağı aldım trendyoldan indirimdeydi baya indirime giriyo Hepsiburadadan kaçırmıştım trendyolda bulup aldım sizde oralara bakın isterseniz
Eligulu Elif7221 Buyuk olması küçük olmasindan iyidir iki masrafa gerek yok bence bu yüzden park yatak aldım 🥰
Tuba_2013 bende park yatak alanlardanim bi tarafii iniyor anne yani yatağı olarak kullanabiliyoruz suan 23 haftaligim ama ins ise yarar kullanırım rahat şekilde
Elif7221 Tuba_2013 güzel günlerde kullanmak nasip olur hepimize insallah oyunu park yataktan kullanan çok annemiz var ☺️
Eda22elis Elif7221 ben park yatakta almayi düşünüyorum hem beşik hem yatak ama bakalım 29+3 olduk ama daha gidip bakmadım daha
373437 Elif7221 yok bende park beşik aldım kademeli zaten ilk kademesi ilk doğduğunda ikinci kademesi de biraz hareketlenince çok ideal ama tabi tercih meselesi 🤗
Elif7221 373437 evet aynen hemde sallanma özelliği de varmis park yataklarda ben bilmiyordum ☺️burdaki bütün annelerin fikirleri sayesinde kararim netlesti bende park yatak alacağım insallah teşekkür ederim hepinize fikrinizi paylaştığınız icin 🥰🤗
373437 Elif7221 evet bende çok araştırdım sallanma özelliği yok falan dediler varmış 😂😂aldık beşiğini kurduk hepsi sağlıkla dünyaya gelip yatsınlar içinde kuzucuklar 🥰
MomHero2 Elif7221 sepet beşik almıştım öyle 6 ay filen değil 1.5 sene kullandım kızımda yaşıtlarına göre uzundu öyle minyon bir bebek değildi ikinci bebeğimde yine kullanacağız. Park yatak kullanmadığım için bir bilgim yok
Elif7221 MomHero2 yaa çok iyiymis baya kullanmışsınız bende hep 6 aya kadar kullanılır diye duymuştum