betulunannesi SinemOrkun 0578 diye numara olmaz. Kullanıcı adı bir türlü kabul etmedi rakam attım onu kabul etti ama herkes nu sanıyor 😀
Edddaaa sigorta detaylı ulayrasonu kapsıyor, benim hastanemde 850₺ idi sadece 85₺ ödedim, sigorta poliçenizi iyi öğrenin bile onay almakta diretin
Aybukealtintas Binnaz hayır değil renkli ultrason sadece bebeğin gerçeğe en yakın görüntüsünü sunuyor ve size cd ve fotolar veriyor, detaylı da ise bütün iç organlar ve dış görünüş tek tek incelenip yorumlanıyor
Anne47 Aybukealtintas anladim canim sagol. Bende 4 gun snra ayrintiliya gidicem 20. Haftada baktiricam. Kontrollere devlete gidiyorum ama bu konuda ozel daha guzel ilgileniyor. Bu yuzden ayrıntılı icin ozeli sectim. Insallah bi sikinti olmaz. 5 aylik oldum nerdeyse daha hareketleri hissedemiyom karnimda fazla yok. Biraz endiseleniyorum dogrusu. Allah herkese saglikli evlat versin
Aybukealtintas Anne47 rica ederim canım inşallh hersey güzel geçer genelde 22.23 e kadar hissetmemeyi normal karşılıyor doktorlar, saglıkla gelsin inşallah minikler
ozlem_uluocak Gizemen bende aynı yere gidiyorum 450 tl için ayrıntılı fatura istedim veremediler usulsüz geldi bana da . Bakırköyde bir goruntuleme merkezine gittim. 300 tl verdim. Eğer riskli bir gebelik takibin yoksa tavsiye ederim herşeyine en ince detayına da kadar bakıyorlar sonuçta