Nurayocal Kizlar detayli ultrason ve renkli ultrason ayni mi?? Hangi durumlarda isteniyor bunlar? Bir de en erken ne zaman yapiliyor.
mucizemizibekliyoruzz Nurayocal detaylı ultrason farklı. Detaylı olarak bebeğin organ taraması ve ölçümleri yapılıyor. Renkli ultrason ile de bakılıyor sonrasında renkli fotoğraflar ve cd veriliyor @Binnaz
Gizemen Bende güneşlideki medicine hospitale sordum 450 dedi insanları sömürmekten başka birşey değil yani doğumumu orda yapıcam diye gitçem sırf
ozlem_uluocak Gizemen bende aynı yere gidiyorum 450 tl için ayrıntılı fatura istedim veremediler usulsüz geldi bana da . Bakırköyde bir goruntuleme merkezine gittim. 300 tl verdim. Eğer riskli bir gebelik takibin yoksa tavsiye ederim herşeyine en ince detayına da kadar bakıyorlar sonuçta
ozgeya Symali ben İzmir Alsancak’ta özel muayenehanesi olan bir Prof.a yaptırdım. 1 saate yakın sürdü,çok da memnun kaldık.600 tl ödedik.
Aybukealtintas Binnaz hayır değil renkli ultrason sadece bebeğin gerçeğe en yakın görüntüsünü sunuyor ve size cd ve fotolar veriyor, detaylı da ise bütün iç organlar ve dış görünüş tek tek incelenip yorumlanıyor
Deda Symali Bilçek te çektirdim 300 tl di. Doktor herşeyine baktı herşeyini bizede anlattı eşime telefonunla video ya al evde bakabilmeniz için dedi. Cd verdiler fotoğraflarını verdiler. Ben çok memnun kaldım👍
istanbulluanne Symali Evet telefonla alınıyor ben orda çektirmycem özelde çektirecm . O yüzden yoğunluğunu bilmiyorum. Bir arayin danışın.
mucizemizibekliyoruzz EMFE normal ultrason gibi bakıyor doktor işte ama perinatolog bakıyor profesör yani detaylı olarak tüm organları ve ölçümleri yapıyor bakıyor inceliyor
Kadze Symali cnm çakmak erdemde 375e cektirdim cd ve renkli yüz fotosu verdiler 50 60 dk sürdü ben şahsen memnun kaldım doktorlarn anlasmalı oldgu yerler var mesela bnm doktorum koşuyolu görüntüleme ile anlaşmaşı 280 tl idi oraya gitmedim ben taksiyle git yapana kdr kendi hastanemde yaptırdm
Mrymarvs Symali pendik 100 yıl hastanesinde 350ye cektirdim cekerken biraz zorlandım doktor karnımı cok salladı bebek farklı pozisyonlara daha hızlı girsin diye ama iyiki cektirdim herşeyini öğreniyosun için bi nebzede olsa rahat oluyo
betulunannesi SinemOrkun 0578 diye numara olmaz. Kullanıcı adı bir türlü kabul etmedi rakam attım onu kabul etti ama herkes nu sanıyor 😀