bayangulucuk35 Esraozgen aynn dogru 35 görsek iyi olurda hayırlısı artık rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤️
Esraozgen bayangulucuk35 aynen saglikla gelsin bebislerimiz insallah gerisi onemli degil bu arada ikizlere yatak nasil birsey dusunuyorsunuz herkes bize park yatak alip ayak ucu ucuna yatirmayi soluyor ama sizi fikriniz ne
bayangulucuk35 Esraozgen bende park yatak almayı düşünüyorum iki bebek içün geniş içine bide beybinest koycam iki tane ama yataklar cok pahalı ya uygun bişey bulamadım daha
bayangulucuk35 Esraozgen yanlıs yazmışım park yataklar cok pahalı uygun bulamadım ben. İçine ayrı ayrı bölme olsun die beybinest koymayı düşünüyorum
bayangulucuk35 Esraozgen olur canım pek pahalıhada kaçmak istemiyorum zaten 6 7 aya kadar anca uyurlar içinde bosuna pahalıya kacmaya gerek yok bence
Esraozgen bayangulucuk35 bence ole dusunme benim 1 yasndaki oglum hep park yatak kullaniyor cokda rahat ediyoruz
bayangulucuk35 Esraozgen izmir cok sıcak oluyo yazları oglum 7 aylık ken besikte uyumayı bıraktı şimdi ikizlerde oyle olursa mantıgındayım çünkü sıcak oluyo beşik bunaltıyo cocugu