Serraa123 deno1 23+3 üm bende 👼🏻22+1 de 554 gramdı bebişim ben 48 le hamile kaldım 58 oldum 10 kilo almışım😭
Belizmoms deno1 o zaman garanti benim dokuz ay sürecek olsun bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun bunlar geçici şeyler 🥰🥰🥰🥰
Ayseceferli deno1 sezeryanli oldugum icin dikislerim agriyor basqa sikayyetim yok bizde 25 haftayiz en son 22 haftada gitmisdim doktora bebegin kilosu 550gr olmus bende 7 kilo aldim en son😅
Ergunsed deno1 seker testi yaptiricam aclik tokluk sadece ama ilk dogumumdada boyle oldugunu test yaptirmadigimi soyledim 17 saat boyunca dogumda suyum gelmeye devam etmisti
Ergunsed deno1 hicbirsey olmaz benim korkum yok ilkindede boyle oldu vucud kendi uretiyo bunu dogum kolay olur em azindan
Elifunutur deno1 ben de 25+3 3 kilo aldım 22. Hafta da bebeğim 500 grdı. Ben de de hareket takıntısı oldu sürekli hareket etmesini bekliyorum bazen uzan süre etmiyor . Sadece mideme doğru çıkıyor korkuyorum ilk hamileliğim siz sürekli hissediyor musunuz ?
deno1 Elifunutur bende bunu kafaya takıyorum ama burda okudum icim rahatladı normalmiş benim bazen 3 4gun ortada yok 28 30 kadar normalmiş sonrası sıkıntıymiş
Elifunutur deno1 Allah razı olsun içim rahatladı. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻