OVAm deno1 hadi ya çok geçmiş olsun , ben tahlil verdim enfeksiyon çıkmadı ama ağrılarım baya fazla .
AEmine OVAm idrar kültürü verin isterseniz ben de ağrı çok oluyordu tahlil temiz çıkmıştı bi süre sonra yine gittim sabah ilk idrarı verd im orda sıkıntı çıktı doktorum kültür istedi antibiyotik tedavisine başlattı
Cidella deno1 benim mide bulantıları devam malesef prilamla duruyorum. 5 kilo aldım. 22+2de 683 Gr dedi bebiş için. Önden gidiyor 2 hafta. Hatta üç beyazdan uzak dur zor dogurursun dedi doktor 😅
incisu deno1 ev işi yaptığım zaman belim tutuluyor 🥲 bir an önce doğsada rahatlasam diyorum bazen 10 kilo aldım ☹️ 80 leri gördü bu gözleeer 🤣
deno1 incisu cokmu yiyorsun yoksa bünyen mi aldı birden bebegin kilosu kac peki bel agrisi hic sorma ölüyorum bende
Ergunsed Merhabalar 23+1 gecen hafta 530gr kilosuydu ben 1 kilo aldim ikinci hamileligim suyum ust sinirda cok fazla ilkindede boyleydi dolayisiyla kocaman bir gobegim var kalcama agri giriyor tek derdim o vede asiru yoruluyorum is yapmak zor geliyor
Ergunsed deno1 seker testi yaptiricam aclik tokluk sadece ama ilk dogumumdada boyle oldugunu test yaptirmadigimi soyledim 17 saat boyunca dogumda suyum gelmeye devam etmisti
Alka deno1 burdayız baby. 😂 Bugün muayene oldum 4500tl dediler doğuma iiy değilim bana bişe diyin. 😂 😂 😂 😂 😂
deno1 Alka bizede 4 buçuk dediler 😅 daha bebegin masrafları ayrı yatağı arabası falan birsuru masraf 😊
Belizmoms deno1 22+2 yiz hala bulantılar devam ediyor ilaç kullanıyorum bazen ilaca rağmen yediklerimi çıkarıyorum . Onun dışında bir şikayetim yok 🥰
Belizmoms deno1 herkes öyle söylüyor ama geçecek gibi durmuyor . Çok şükür prilam iyi geldi idare ediyoruz onunla dokuz ay sürecek gibi benimki 😁