OVAm Kızlar 20+5 günlüğüz bizde çok fazla kasık ağrısı var sağa sola dönemiyorum bile sizlerde bu durumu yaşıyor musunuz ?
deno1 OVAm kasik ağrım vardi idrar enfeksiyonu çıktı yatişım oldu bende yerimde duramıyordum dogurcam dedim herhalde
OVAm deno1 hadi ya çok geçmiş olsun , ben tahlil verdim enfeksiyon çıkmadı ama ağrılarım baya fazla .
deno1 mineirem canım mutlaka biri yanına gelsin sen sadece tuvalet harici kalk ve progestan puroluton kullan seni 1 2 ay daha idare eder inşallah Allahtan ümit kesilmez bende sıkıntıli gebelik geçiriyorum
deno1 mineirem benimde öyle 30 lari gorme umuduylayım günlerde geçmiyor zaten riskli gebelik hergun korku içinde
Fatma8988 deno1 2. Hamileliğim.. Cok baskı var rahimde kramplarım çook erken başladı.. Bu hamileliğim şimdiden daha zor geçiyor.
deno1 Fatma8988 benimde öyle once kanamalar simdi sancılarım var okadar agır geciyorki ayda bir mutlaka 3 5gun hastanede serumlarla o ayı geçiriyorum evime hasret kaldım gezmeye hasret kaldım surkeli yatiyorum
AlyaEkmen_ deno1 24+2 🤰💙en son 22+2 de kontrole gitmiştim 570 Gr demişti doktorumuz şimdi haftaya şeker yuklemesine gidicem 25+1 olucaz o zaman bakalım kaç gr cikicak prensim👣Toplam 3 kilo aldım 🙈
deno1 AlyaEkmen_ benimde haftaya seker yüklemem var bakalım bende 3kilo aldım göbek falan hiç yok zaten 😊
deno1 whitedream suan 24 haftalık yüksek riskli gebeligim var daha birsey demedi normalde doğum ocakta ama böyle giderse Aralık Kasım sonu galiba 😑 çünkü hergun birsey cikiyor ilk zamanlarda kanamalar dan hastanelerde yattım şimdi enfeksiyondan
AEmine deno1 ben de 23 +2 oldum hamileliğim riskli .sizin de alt tarafta bazen sertlik oluyor mu bu kasılma mi acaba
whitedream deno1 ayy doğum baya erken oluyo o zaman 😕 bende de çok fazla kanamalar olduydu ama normale döndüm Allah’tan. enfeksiyon neden olur acaba
deno1 AEmine enfeksiyondan oluyor benim surekli varsa enfeksiyon baktir yada rahim ağzına açılma varmi diye
AEmine deno1 canım bana 14 .haftada serklaj yapıldı açıklık var diye .enfeksiyona dikkat edeyim .Haftaya kontrolüm var çok rahatsız ederse önce gideyim
nrmnmrt 24 haftaligim bende bazen aşırı halsiz oluyorum ve bide mide yanması ondan başka şikayetim yok 3 kilo aldım sadece
Sevcan_altunkaya Melihakaya hay masallah 20+4de gittiğimde 350 gram demişti şimdi 25 hafta olucam kilo almıştır inşallah ben kendim 9 kilo almışım
hamisanne_63 deno1 21. Haftadayım şuanlık kilo almadım inşallah da cok almadan bitiririm şu hamileliği nefret ediyorum hamilelikten 😒
deno1 hamisanne_63 ay güldürdün beni kiz 🤣 iste kimileri cok rahat atlar hoplar zıplar bizlerde yatarak korkudan birsey yapmayız kanama dusuk tehditi enfeksiyon erken doğum riski surekli serum igne yiyorum