Sdadmrbas deno1 23+2 . Bebiş 21 haftalıkken 480 gramdı. Bende 6 kg aldım. Bel ağrısı dışında bir şikayetim yok çok 3
whitedream deno1 23+6 bebek çok hareketli aniden vuruyo dışardaysam çok zorlanıyorum kısa mesafe yürüyüşte çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum bide kuyruk sokumu ağrım oluyo arada yaşlanmış gibiyim 6 kilo aldım 🙄
mineirem deno1 24+1 im 7 kilo verdim erken doğum riskim var bebeğim çok aşağıda kafasi aşağıda yerleşmiş 1cm açılmam var
deno1 Bilinmezinannesi benim sorunlar bitmez ilk haftalar kanama vardi simdi enfeksiyon bende 3kilo almışım bebegin kilosu kaçtı
Sevcan_altunkaya Melihakaya hay masallah 20+4de gittiğimde 350 gram demişti şimdi 25 hafta olucam kilo almıştır inşallah ben kendim 9 kilo almışım
Uyrkzbn Bende 23+3 haftalık bir hafta önce 553gr dı kızım ben ise çok faxla kilo aldım şimdiden13 kilo aldım 🤭
deno1 mineirem canım mutlaka biri yanına gelsin sen sadece tuvalet harici kalk ve progestan puroluton kullan seni 1 2 ay daha idare eder inşallah Allahtan ümit kesilmez bende sıkıntıli gebelik geçiriyorum