UmayGul esrabalkau dort yastik o da iyiymis beli sirti destekliyorsundur insallah hepsi basinin altinda degildir😂 oo bitmis bile😂
mutlugebeee AynurrBYK progestan falan verdimi peki evde kullandığınız bi ilaç var mı? Baya kısalmış sizin ya benimki 26 mm öğrendiğimizden beri ilaçlarla böyle kontrol altında tutmaya çalışıyoruz
AynurrBYK mutlugebeee progestan sabah aksam pruloton igne 3 gnde bir fitil bide enfeksiyon varmis onun icin bi kac tanede hap
[silindi] Tugce1903 çok üzüldüm 😔 İnsallah tez vakitte hayırlısıyla yeni gebelik olusur saglıkla kucagınıza alırsınız 🙏🏻
[silindi] Melihakaya rahimde kasılma oluyormuş progestan kullanıyırum günde 3 tane ve hep yatıyorum 🤦🏼♀️ Magnorm içiyorum hergün 1 tane soda ama hala devam ediyor 🤷🏼♀️ Salı tekrar kontrolüm var 🌸
gmzlpsln [silindi] kac haftaliksiniz.bende her hafta acillik oluyorum kasilmalarim yuzunden.agri olmuyo ama kasiliyorum karnm sertlesiyo gecmeynce acile gidiyorum hepte yatis veriyolar .serum ve nidicart kullandiriyorular snra rve geliyorum 1 hafta sonra yine basliyo.magnorm bunu engelliyosa bana neden vermiyolar.cok skildim acilr gtmekten artik:(((((
Melistosum UmayGul Benm su’yum fazla ondan dikkatli ol diyor ama günlük işlerini yap sürekli yatmak sana artı bir durum katmaz dedi bana
seydaomer [silindi] Progestani fitil olarak mı kullaniyorsunuz ? Bende günde 2 defa kullanıyorum fitil olarak almamı söyledi doktor ama özellikle gündüz olan gün içinde akıyor hep yani ister istemez ayağa kalkmak zorunda kalıyorum gündüzleri çünkü
[silindi] seydaomer evet fitl olarak alıyorum itebildiginiz kadar ileri itin bi yarım saat kalkmayın hiç.
edanurciftci UmayGul temizliğe sardım kendimi başka türlü vakit geçmiyor is bitince yine canım sıkılıyor
Poyrazin_annesi 18 haftalıgım ama 1 haftadr yatıyrm yuruyemıyrm. Sag bacagım cok kotu agrıo ayakta duramıyrm napcam blmıyrm her an kıtlicak gbı bacagım yatakta dönerken bıle agrıyor kalçama kadar vuruyor
UmayGul Zuleyha_busra1 prilam herkese iyi gelmiyor galiba doktora tekrar soyleyince daha etkilisini yaziyormus
[silindi] mercimek_findik gelen kan kahverengiyse eski kanamayı atıyo vücut pembe acık kırmızımsıysa yeni kanama oluyor
Sevda-06Macit UmayGul Vala elimde değil ki önce kurban bayramı kurban vs yapıldı, şimdi evimi taşımak zorundayım onunla uğraşıyorum derken iki üç haftaya da bebek için oda hazırla, çamaşırları yıka galiba hep koşturmaca olacak gibi 😞
Senosum38 Msl_ege umut her zaman var😊 bendd normal hamilelik nasil bilmiyodum bu hamileligimde ogrendim mesrla yürüyorsun oturuyosun en büyük normallik buymuş ben ilk hamileligimde oturmaj bile yasakti yemegi bile yataraj yiyodum maalesef bin şükür yuzune bakti Allah insalah sonuda böyle gelir hoc sorun çıkmaz. Ilk kızım 5 yaşında teyzesi korkumdan 2. Gebeligi 5 yil düşünemedim maalesef ama benim kizimda asiri bağlı düşkün bana şimdiden kardesimi dogururken bende hastanede kalacam demi beni kimaeye koymayacaksin diyo üzülüyorum napacam bilmiyorum🤦♀️
Msl_ege Senosum38 valla bende korkumdan ikinci çocuk muhabbetini komple rafa kaldırmıştım 😅 sürpriz yumurta olarak çıktı bu 😅 benim oğlumda aynı aşırı düşkün bana , yapışık yaşıyoruz resmen . ve bebeklerden nefret ediyo 😅 Allah yardımcımız olsun inşallah . hamilelik sorunsuz geçsinde şuan için başka isteğim yok
yaren-1 Valla ben gözümü açıyorum ev havalandır kahvaltı hazırla topla yerleştir yatak topla şarjlı süpürgeyle evin bi tozunu al her gün tuvaletleri çamaşır sula sonra kahve zamanı sonra yemekle uğraş hazırla ye sonra onları topla akşam çayı çayın yanına tatlı yap ye iç onları topla meyve hazırla ye iç topla çamaşır at ütü yap ayakta geçti 7 ayım 😂😂
Saadet14 UmayGul Bende hamileligin başından beri düşük tehlikesi yaşayanlardanim ilk basta kanama alani var dendi. Yattim igne oldum. Tam o bitti derken erken doğum riski olustu serklaj oldum. Yine igneler haplar fitiller yatiyorum. Amigurumi orgu oruyorum uzandığım yerden oyle zaman geçiyor yoksa gecmiyor. Gunduz kuşağını aksamlari netfilix izliyorum öyle
[silindi] Saadet14 valla aynı sekilde bende 3 hftadır su kanama alanları bitmedi. Neden oluyo bu bilginiz varmı.
UmayGul Saadet14 amigurumi oyuncaklari cok seviyorum becerebilsem bebisime orerdim orebilenlere hayret ediyorum☺️