UmayGul Sevda-06Macit hiperaktif biri olarak zorlaniyorum yatmaktan surekli 🥺 fazla kargasadir strestir bebegin icin iyi degil cok kargasada kalma lutfen
Sevda-06Macit UmayGul Vala elimde değil ki önce kurban bayramı kurban vs yapıldı, şimdi evimi taşımak zorundayım onunla uğraşıyorum derken iki üç haftaya da bebek için oda hazırla, çamaşırları yıka galiba hep koşturmaca olacak gibi 😞
incikinannesi AynurrBYK benim 19-22. Haftalarda 2 kayıptan sonra bu gebeliğim de atıldı.Önlem amaçlı canım
UmayGul haticekzgc arkadaslar tv dedi,oyun dedi,orgu, kitap dedi netflix dedi hepsini denicem bu gidisle baska care yok☺️
UmayGul Melistosum Riskin varsa yatman lazim ama oyle biliyorum 26 dan beri riskim var surekli yat uzan dedi oturmaya bile cok oturma dedi tekrar sor istersen doktoruna
Melistosum UmayGul Benm su’yum fazla ondan dikkatli ol diyor ama günlük işlerini yap sürekli yatmak sana artı bir durum katmaz dedi bana
mutlugebeee AynurrBYK kaç mm çıktı sizin? Benim doktorum erken anladı ama dikiş atmadı 24′ten beri yatıyorum bende 31+4′üm
AynurrBYK mutlugebeee fark ettiginde 15 mm di 2 gn hastanede kaldm serum igne bir seyler oldu 1 hafta snra gttm 2 cm aciklik olusmus yatiyorum surekli elimden geldigince pazrtesi gidicem yine
BurcuArslan UmayGul 16 günüm kaldı sezeryana doktorum bebeğin beklemesini istiyorsan yat kalkma dinl3n yoksa erken gelir dedi zaten evde bile adım atmak zorlaştı zor zar çocuklarda yardım ediyor evi toplayip uzanıyorum bütün gün yatmaktan solum ağrıyor arada bir tuvalet oraya gitmek bile zor
mutlugebeee AynurrBYK progestan falan verdimi peki evde kullandığınız bi ilaç var mı? Baya kısalmış sizin ya benimki 26 mm öğrendiğimizden beri ilaçlarla böyle kontrol altında tutmaya çalışıyoruz