Brcadn EmelAkman Kesinlikle 🤭 ilk kızım 38+2 de geldi bakalım bekliyoruz bu ne zaman gelecek hayırlı doğumunuz olsun inşallah sizin bugün yarın gelir
Sehnur EmelAkman 33. Haftadayken kafası aşağıdaydı o zamandan beri gitmedim önümüzdeki hafta gidicem 38 olunca 😊
EmelAkman Brcadn buda erken gelir annesi o zaman benimki erkek miyadını aştı kendisi erkek bebek geç doğar derlerdi inanmazdım valla 😂
EmelAkman Merveikratanem iç karnın dardır yavrum benim 34 den sonra çıktı kmse bilmiyodu anlamıyodu hamile olduğumu inanki
Merveikratanem EmelAkman aynen kızımda da büyüktü ben hamileyken zayıflıyorum kızımda 10 kilo verdim doğum yaptım şimdi ikizlere hamileyim birde ondan
Brcadn EmelAkman evet gerçekten iki yeğenim de 41 haftada doğdu squat hurma vs ekstra bı şey denediniz mi hiç ?
EmelAkman Brcadn aktif spor plates yapıyorum yürüyüş yapıyorum hurma ananas çaylar vs hala doğmadı demekki neymiş işe yaramıyomuş 😂😂😂😂
Elikra EmelAkman sancıyla birlikte iniyo Bebek zaten sancınız başlamışsa iner benim iki Doğumda da son güne kadar inmedi sancım yoktu çünkü doğum ne zaman ki başladı karnım da indi
Esraali EmelAkman benim plesenta baya kötüydü hatta kzıım kilo almadı ona ragemn 41 kadar bekletti beni