EmelAkman Aysell88 bilmiyorum ki düne kadar kanalda da değildi pozisyonda almamıştı dün doktor hem kanala girmek üzere hemde doğum pozisyonu almış deyince bi dikkat ettim düşmüş gibi geldi sizlere sormak istedim ☺️
EmelAkman Esraali o zaman kanalla alakası var dimi karnın düşmesinin çnkü kanalda değildi karnım baya yukardaydı doktor dün olumlu konusunca bugün baktım karnım inmiş
Esraali EmelAkman evet canım benim kanala inememişti o yüzden yukarıdaydı 6 cm oldugu da ebe kanala itti karnıma hafif bastırarak suni mi verecekler sana
Alone EmelAkman 41 hafta mı 🤦🏻♀️ Ne zamana kadar bekletecekmiş anam doktor çocuk büyümüş çıkacak resmen 😂 sağlıkla gelsin bu arada inmiş biraz karnınız
busra1997alpaslan2021 mommasBoys bebisin kac kg canm 2.500 bizim bugün gittim ❤ bebek baş aşağı dönmüş yavrum benim
mommasBoys busra1997alpaslan2021 bizim kontrolümüz Perşembe günü canım ozaman öğrencez kilosunu bakalım🥰 benim 28 haftadan beri baş geliş 32 de de başı kanala yerleşmiş neredeyse dedi doktorumuz inşallah erkenci davranmaz🙈
EmelAkman Esraali doktor bebeğin suyuda iyi plesentasıda dedi yani beklenenilr dedi 1 hafta daha ama 42 de de gelmemiş olursa net suni sancı verirler bende istiyorum ki kendi sancımla doğurayım ne bebeği ne kendimi zorlamak istemiyorum
EmelAkman Brcadn valla benimkindende daha aşağıda seninki 😊 inan ne zaman gelir bilmiyorum kendim hakkında bile bi fikrim yok çok bekletmesinler zaten bian önce gelsinler
Brcadn EmelAkman Kesinlikle 🤭 ilk kızım 38+2 de geldi bakalım bekliyoruz bu ne zaman gelecek hayırlı doğumunuz olsun inşallah sizin bugün yarın gelir
Merveikratanem EmelAkman 18 haftalığım karnım seninkinden büyük diyebilirim 🤣🤣 ebem bile karnın çok büyük dedi bu gün 😅
EmelAkman Merveikratanem iç karnın dardır yavrum benim 34 den sonra çıktı kmse bilmiyodu anlamıyodu hamile olduğumu inanki
Sehnur EmelAkman benim ki en başından beri aşağıda 37. Haftaya gircez yarın herkes senin karnın aşağıda doğurcam diyor ama hiç yukarı çıkmadı ki 😂
Esraali EmelAkman benim plesenta baya kötüydü hatta kzıım kilo almadı ona ragemn 41 kadar bekletti beni