Seymaa30 Tüp bebek hamileliğinde kan pıhtılaşma sorunu olup oksapar iğne kullanan arkadaşlar ne zamana kadar iğneleri kullandınız?Oksapar 4000 le 6000 mg arasında ne fark var tecrübeli arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?
Burcu-2910 Seymaa30 bunu bende çok merak ediyorum önceden sağlıksız gebeliğim olduğunda 4000 ilk kullanıyordum suan yeniden hamileyim ve 6000 ilk kullanıyorum
Lokumunannesii Seymaa30 Tüp bebekle hamile değilin fakat gebe olduğunu anlar anlamaz hemen başladım iğneler bebegın tutunmasını ve gelişimini destekliyor
Beybisininannesi Seymaa30 4000 ve 6000in dozu gebenin kilosuna göre veriliyor diye biliyorum Bende sormuştum doktoruma 4000 bana yeterli mi diye evet kilona uygun demişti
123_Ayse Burcu-2910 Hangi genlerinde pıhtılaşma çıktı benimde iki düşüğüm var iğne başlatı doktorum düşükleriniz kaçıncı haftada oldu
123_Ayse Burcu-2910 Anladım canım benimde iki düşüşüm oldu erken haftalarda şimdi üçüncü gebeliğimdeyim iğne başladım.sağlıkla bebeğini al kucağına🤲🏻🤲🏻
123_Ayse Burcu-2910 19. Haftadayım geneliğimin başından beri coraspirin kulanıyordum ama iğneyede yeni başlatılar
Seymaa30 123_Ayse ben tedavi görüyorum henüz gebelik gerçekleşmedi ama ecopirin kullanıyorum gebelik olunca iğnelerle destek sağlınıcak ilk gebelikte kalp atışı olmamıştı anladığım kadarıyla bu ilaç durumları dr tedavisiyle ilgili sanırım daha önce oksapar 400 günde bir defa vuruluyodum şuan 6000 mg yükselttiler demekki yetersiz geldi diğeri öyle düşünmeye başladım