Sevinc24 Ilkayy sizi hatırlıyorum kanamanız vardı ilk zamanlar zaman nasıl geçiyor inş sağlıkla kucağınıza alırsınız
Dila71 Ilkayy sizinle günümüz aynı 🤗 biz normal doğum bekliyoruz bir aksilik olmazsa inşallah. Sizde bebeğinize sağlıkla kavuşun , hikayenizi meraklaa bekliyorum 🥰
Ilkayy Sevinc24 amin inşalalh hepimiz sağlıklı alalım inş kucağımıza. Evet du gibi geçti zaman buna şükür ☺️
mommasBoys Ilkayy ilk 28de girmiştim bende kasılmalarım başladı diye ama bişey çıkmamıştı şimdi rutine geçiyoruz☺️ Az kaldı hayırlısıyla
Ilkayy Dila71 amin inşallh sağlıklı gelsin bebişler inşallah bakalım benimde 38 de sezeryan. Ama belki 37 de filan normal doğum başlar belli olmaz ☺️
Ilkayy Dila71 öyle sağlıklı olsunlar. 3 hafta var eğer sezeryan olursa gününü bilmek insanı panik yaptırıyor 😂 bide baş aşağı dönmüş çocuk doğum pozisyonuna girmiş daha çok korktum 😂
Dila71 Ilkayy seninki birazda aceleci olunca insan tedirgin oluyor haklısın 😂 şahsen ben sezeryandan korkuyorum normal doğumdan da korkuyorum valla napicam bilmiyorum Allah’a teslim olduk su gibi yolunu bulur inşallah 🤭