Nurklc1 elaweannesi yok yakmıyo benimde 6. Ve 7. Ayımda aşırı ötesi mide yanması oluyordu ekşiyordu ne yersem banada bi başkası önermişti.şuan 39+1 deyim kalmadı bişey
Alisaninannesi Baharistan bencede olmaz bazıları aşırı abartıp hatta kafalarına göre buraya yorum yapıyor. Bir kez lansoru kullanım kategorisi B.
bahar3589 kaderklcc yok midemden su geliyor devamlı tükürüyorum galiba mide asidim boğazımı tahriş ediyor tükürükle karışık kan geliyor 😵💫
Aleybcksz Ben yanacağını bili bile yiyorum ve üstüne hemen yatıyorum inatcı bi insanım heralde o yüzden ama istifra etmek rahatlatıyo doğurdum doğurucam az kaldı 1 ay umarım geçer ya
Deletedmom72727 Makbule01 Allah’ım acil şifalar versin İnşaAllah sağlıkla sıhhatle en kısa sürede yuvanıza gidersiniz İnşaAllah
Baharistan elaweannesi anlık yanmalarda çok iyi gelıo ben annmden öğrenmiştim belirli zaman sonra tekrar baslıo yalnız
bahar3589 Nane limonu kaynatıyorum ılık şekilde içiyorum bana iyi geldi denemenizde fayda var evde olan malzemeler sonuçta ben dünden beri iyiyim nanelimon sayesinde
Minikkoalam bahar3589 sabah aç karna günde 1 tane içiyorum ama ben jinekoloğuma yazdırdım sağlık ocağı yazar mı bilemiyorum
bahar3589 Minikkoalam şuan iyiyim ama yine fenalaşırsam şansımı deneyeceğim sağlık ocağında teşekkür ederim