GlcnPlbs Bende 33+1 haftalığım lansor kullanıyorum çok rahat ettim resmen uyku uyuyamıyodum rennie duo diye şurup da yazmıştı ama o pek fayda etmedi.
Berru Tamda bugün doktorumu bu sebeple aradım yemek yemeğe korkar hale geldim ne yesem rahatsız ediyor ki hazır yemiyorum evde kendi pisirdigim tencere yemekleri.Doktorumda bana rennie şurup verdi
Bebikonun_annesi Şuan bu saatte mide yanmasından uyandım kalktım elma yedim. Yatmaya korkutorum resmen rahatsız edecek diye mideden çok boğazımda yanma oluyor bende 😁
Feride2435 Baharistan bende kullanmıştım çok iyi geliyordu özelde yazmıştı doktor şuan üniversite hastanesine gidiyorum doktor kesinlikle önermedi hamileler kullanamaz dedi
Baharistan Feride2435 doktordan doktora degısıormu anlamdım mg düşük verdıgı lansorun bi sıkıntı olmaz dedi vede olmadı Allah’a şükür
Alisaninannesi HappyMom Benimde aşırı yanıyordu ağlıyordum hatta yutkunma sorunlarım olunca doktorum sabahları lansor içmemi istedi şuan çok iyim.
Kubrabasar HappyMom ben 25. Haftadayım hala çok mide yanmam var şurup da iyi gelmiyor salatalık 2-3 tane yediğimde sanki daha fayda görüyorum
tomrisveannesi elaweannesi süt falan geçici çözüm 5 dk duruyor sonra yine başlıyor. Bir de süt gaz yapıyor boşuna içme
Alisaninannesi Baharistan bencede olmaz bazıları aşırı abartıp hatta kafalarına göre buraya yorum yapıyor. Bir kez lansoru kullanım kategorisi B.
Birumuteses29 Bende 28. Haftamdayim aşırı mide yanması var ve midem yandığı an kulağıma bi sızlama vuruyo böyle biseyle karşılaşan var mı acaba kontrolüme 1 hafta var gitsem mi doktora bilemedim doktorumda uzakta
Mom87897 Minnosumm89 benim hamileliğimin ilk haftalarında coşmuştu. Ama şu an 16 haftalığım. Allaha şükür geçti
Sevci HappyMom kuzular ben başlarda sütü içtim daha sonra gaviscon kullandım onunda faydasını görmedim şuan karbonatlı falım sakız ile yoluma devam ediyorum aşırı iyi geldi tavsiye ederim
Nurklc1 elaweannesi yok yakmıyo benimde 6. Ve 7. Ayımda aşırı ötesi mide yanması oluyordu ekşiyordu ne yersem banada bi başkası önermişti.şuan 39+1 deyim kalmadı bişey
Baharistan elaweannesi anlık yanmalarda çok iyi gelıo ben annmden öğrenmiştim belirli zaman sonra tekrar baslıo yalnız