Duygushn1 nurunhayali 31. Haftadayım hala kullanıyorum dün içmedim bugün yatak döşek yatıyorum insallah benim gibi olmazsınız uzun sürmez
nurunhayali Duygushn1 aminn inşallah canım ya sağlıkla kucağımıza alalım da bugünlerde geçicek Allahın izniyle 🙏Allah biz kadınlara öyle bi sabır vermiş🙏
Onurbunur nurunhayali aynı durumdan şuan yattığım yerden haşlanmış patates yemeğe çalışıyorum kusmaktan açlıktan başım çatlıyor bende 15 hafta oldum ama ilk zaman gibiyim
CrnBlt Bu ilaci saglik ocagina desek yazaralr mi yoksa illaki kadon dogum doktorunun mu yazmasi lazım
hulos_93 nurunhayali miden geçer geçmez bırak canım dr yazmıyor bende onla rahattım ama 6 aydan sonra bebeği de uyutuyormuş o yüzden yazmadı dr bana
nurunhayali hulos_93 ayy cidden mi🥺o zamana kadar hafifler inşallah yaa zarar verecekse kullanmam dayanırım napim😢🙏
hulos_93 nurunhayali ama bulantın varsa 9 aylıkken de yazıyor canım da benim midem yandığı için kullanıyordum ama bulantın yoksa yazmam dedi bende daha kullanmak istemedim az parada değil yazdırsak bile
blueberyy00 nurunhayali aynı boşluğa bende düştüm ilaç sayesinde normale dönmüşum meğer iki gün kullanmadım bulantidan hayatim mahvoldu tekrar devam ediyorum 12+1
nurunhayali blueberyy00 bi ara diyodum bırakayım iyileştim heralde diye istemeden deneyimlemiş oldum bi süre daha bırakamam tuvaletten çıkamadım kasıklarım ağrıdı😅