merri07 Kaktus48 oyy maşallah size🧿 hayalimdeki doğum tam da bu 😍 ilk doğumunuz mu? Ahududu yaprağı çayını ne zaman içmeye başladınız? Hergün bir tane mi? Yürüyüş hergün mü yaptınız? Sütünüz hemen geldi mi? İlk doğum için bekliyorum ben de, 37+1 im☺️
Kaktus48 merri07 evet ilk dogum 37 den sonra ahududu yaprağı çayı içtim plates de zıpladım daire çizdim öne arkaya gittim geldim yürüyüş hep yaptım hep hareketli bir insandım zaten
ilydsrn Kaktus48 Allah analı babalı büyütsün inşallah bizlere de böyle nasip olur 🌸 dediğiniz çayı ne zaman içtiniz ne işe yarıyor
Kaktus48 ilydsrn Allah razı olsun 37. Haftadan itibaren doktorum önermişti bana onun üzerine içtim rahim açılmasına yardimciymis ben faydasını gördüm çok sukur
Minikbebeknezamangelecek Kaktus48 merhaba bende Pazartesi 37 olucam doktoruma çayı sordum ama bana kızdı 😂 zaten doğumun yaklaştı içme zencefil iç dedi😥 hurmaya devam edicem ama aklım ahududu çayında😂😂
Bebegimi_beklerken563421 Kaktus48 günde 2 kere mi iciyordunuz bir de aç tok nasıl iciyordunuz bilgilendirir misiniz?
ebru23 Kaktus48 benim de 39+3 adet sancisi gibi agrilarim var nisanim heldi gece ishalfim 4 kere tuvalate ciktim asiri kucuk tuvalate cktim suanda bel agrim var 2 dogm ama geri giderim diye sey yapmiyorum 🤣