Sedaaaa2 Ben minik oğluşumun annesi ilk gebeligim böyle her anını aşırı sevinçle yaşıyorum sizlerde ne var ne yok cinsiyet ögrenemeyen var mı aramızda 😅 artık dışardaki sesleri duyabiliyoruz demi yanılmıyorum 💃💃
Bsrahb Sedaaaa2 18+ 3 bende kızçemi bekliyorum 🥰bugün çok hareketlerini hissetmiyorum bu biraz tedirgin Etsede arada oluyormuş böyle şuanlık güzel ilerliyoruz 😊
Mom51122 Sedaaaa2 18+2 yiz 🧿🧿Kızım olacak Allah’ın izniyle. Hergün şükrediyorum. Sağlıklı gelmesi için dualar ediyorum. Bikaç haftadır konuşuyorum. Aile üyelerini tanıtıyorum. Kedimizi anlatıyorum. Kıpırdamadığında panikliyorum. Bi gelseydik 30 lu haftalara🙏
seymaaa123 Bugün 18 hafta olduk minik kızımla bende öyle bugün beni neler bekliyor diye her güne sabırsızlıkla uyanıyorum 🥰
seymaaa123 Sedaaaa2 bende artık konuşuyorum anlatıyorum müzik dinliyoruz 🥰 hareketlerini hissediyor musunuz ☺️
Sedaaaa2 evlatkokusu0806 a olur mu kız gel gel sanki konustuk senle gibi hatırlıyom 😂😂 göstermedi mi sizinki
Sedaaaa2 seymaaa123 böyle ayakta hiç hissetmıyorum ama uzandıgımda pıt pıt bişey oluyo bi de soluma yatınca mesela özellikle daha çok hissedyrm sizz
seymaaa123 Sedaaaa2 bizde de öyle pıt pıt bişeyler yada içimde bi anda balık kayıyor gibi bi his çok güzel birşey 😍 sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah
Filizz123 Bizde bugun 18 haftalık olduk kızımlaaa ❤️bende arada hissediyorum kızımıı bazen Bi yerde toplanıyo onu bile farkediyorumm 😊
Sedaaaa2 evlatkokusu0806 benımki ogluş cok yaramazdı ama gösterdı yani 😂😂12 de gittik ikili tarama bile yapamadı 16 die gittik 17 cıktı maşallah bebeme yerinde durmuyor babasıda doktora komik komik sorular soruyor 😂😂