Meryemcelikaliyeva Aselgiz çenede bende de var az gerçi ama var eşim bazen dalga geçiyor hayatım gel birlikte traş olalım diyor 😂😂😂😂😂😂🤪
Meryemcelikaliyeva Cansudkmts işte aynen rahat olmuyorum evde bile uzun uzun giymiyorum eşim tamam okeyde onunda öğle görmesini istemiyorum
Cansudkmts Meryemcelikaliyeva seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim inşallah doğumdan sonra bu hormonlar düzelir
Meryemcelikaliyeva Alya_1963 vallah bende aslında gitmişti ama gebelikten oluyor dediler ben buz lazerinr gitmiyordum
Meryemcelikaliyeva Beybisininannesi vallah normalde de ağda falan canımı acıtmaz gebelikten mi bilmiyorum ama canım acıyor ağlayasım geliyor ki ağlıyorum ama nasıllllllll 😭😭😭 sonrada noldu abartma diyorum ama yine ağlıyorum
Beybisininannesi Meryemcelikaliyeva yapma ya.. azcık dişini sık ama en azından temiz hissedince yine bi rahatlama geliyor insana ben şimdilik kendim yapıyorum ama ilerleyen aylar beni de korkutuyor açıkçası 😣
34Kubra Meryemcelikaliyeva doktor eldiveni ile tüylerim uzayınca çekiyorum kökünden çıkıyor. Az olduğu için çok zorlamıyor ağdadan daha az acıtıyor
Sznmr Meryemcelikaliyeva göbeğim kocamın göbeğine döndü 🤣🤣 33 haftalığım şimdiye kadar sabrettim ama dayanamafım artık dün gittim ağda yaptırdım yumurta gibi oldu 🤣🤣🤣 pişman olmam inşallah
Meryemcelikaliyeva Sznmr hahahahhahahahha sesli güldüm vallah canım sen şükür et göbeğin kocanın ki gibi olmuş bizi artık ayır edemiyor insanlar beni kocam zannediyorlar oda biraz göbekli manşallah 🤪🤪🤪
Umudayolculuk36 Cansudkmts adaşım benimde öyle göbeğim de aşırı var hatta giderek büyüypr sanki diğer yerlerim durdu resmen 😀😀
Cansudkmts Umudayolculuk36 evet ya kendimi ilk defa öyle görüyorum göbeğim küçük vardı belli olmayan tüyler onlar şimdi gittikçe büyüyor 😄
Handankzu Meryemcelikaliyeva valla benim aksine çıkmıyor kafayı yicem doğumdan sonra korkuyorum bir anda çıkacak diye 😅
Meryemcelikaliyeva Handankzu şu an burda hepimiz seni kıskanıyoruz bunu çok içten söylüyorum 😫😩😩😩😭😭benim eltimde de tüy olmadı şimdide yok inşallah olmaz
Handankzu Meryemcelikaliyeva inşallah canım ama hormonlarla alakalı sanırım birde ben hamile kalmadan önce lazere gidiyordum son 3seansda bırakmak zorunda kaldım hamile olduğumu öğrenince ondan sanırım 🤷🏻♀️
Withbaby Bende lazere gidiyordum tam azaldı derken seans yarım kaldı tüyler geri gelmeye başladı bende çok dertliyim bu konuda 😒 şimdilik jiletle halleriyorum da doğum öncesi bi tüm vucut ağda şart 😅
Meryemcelikaliyeva Withbaby vallah doğuma kadar ben büyük olasılıkla maymun gibi olurum diye artık çözüm üretmem lazım kocam yavaştan bir laflar atmaya başlıyor o kendiliğinden şaka yaptığını düşünüyor ama bu aralar her şeye takıldığımız için biraz alınganlık yapıyorum 🤪🤪