reflesha Tbberk emme falan degil 1 tanesi suya atilan tatli gazoz gibi digeri normal hap direk yutuyorsun
Gulnur ZeynepFatih bende 24 +5 im benimde nefes darligim var 2 bck ay nasil geccek diye kara kara dusunuyorum
ZeynepFatih Gulnur ben diyorum bu haftalar böyleysem son haftalarda nasıl olurum acaba Rabbim tüm hamişlerimize sabır versin 🙏🤗
Tbberk ZeynepFatih bisey sorcam ya bide. Bn smdi ozel muayeneye gidiyordum hastane deil yani. Doktorum her gittigimde renkli ultrosonla bakip resimlerini verdi. Suan ozel hastaneye gecis yapicam ordada bakiyolar mi renkli ultorosonla
ZeynepFatih Tbberk vallahi canım ben arada özele gidiyorum doktor isterse eğer açıyor kendi bebeğin yüzü açıksa renkli gösteriyor
Halidemat ZeynepFatih Benim yiğenim erken doğdu çünkü ablam ağrılarını umursamadı doktora gitmedi bebek 32 de erkenden doğdu sezeryanla. O yüzden diyor erken davran ağrın kasılman olunca doktora görün
ZeynepFatih Halidemat bende korkuyorum açıkçası eşim tarafında da ırsi ya ama 2 defa muayene oldum herhangi bir sıkıntı görülmedi
EmineKuzu 25+2 günlük hamileyim bende de çok kramp kalça ağrısı oluyor ilaçları bende kullanmıyorum valla
ZeynepFatih EmineKuzu magnezyum u herkes öneriyor bakalım doktora gittiğimde söyleyeceğim belki faydası olur 😑
baliminannesi06 Duru03 bizde Ankara 26 haftalığız .. Ankara aslında güzel şehir sen şimdi yenisin omdan panik yapma
Duru03 baliminannesi06. Şu doğumu kazasız belasız hayırlısıyla bi atlatsam rahatlıcam 3 ay var daha sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun
baliminannesi06 Duru03 ben Akay’a a gidiyorum doktorum da İrfan Tarhan özel muayenehane si var ama Doğum ü Akay da yapacak