ZeynepFatih Günaydın kızlar 25+4üz çok ağırlaştım ve kasıklarımda ve belimde Ağrı sıklaştı sizde nasıl durumlar bebişlerimiz her ne kadar hareket etse de çok şükür korkuyor insan 🤦🏻♀️
Duru03 ZeynepFatih ben şuan 26+5 im benimde 24 te başlamıştı brl sırt ve kasık ağrılarım sabaha kadar korkudan uyuyamamıştım birşey olacak diye
Burcuk ZeynepFatih evde durduğum oturduğum sürece ağrılı geçiyor.o yüzden sürekli dışardayım yürüyorum geziyorum. Galiba kramplar oturma pozisyonuyla alakalı biraz da
Duru03 [bilinmeyen] inşAllah sağ salim kazasız bi doğum yaparız bişi sormak istiyorum ben ilaçlarımı kullanmıyorum bir haftadır kullanmak istemiyorum bi sorun olur mu siz kullanıyor musunuz
Duru03 [bilinmeyen] Ankara malesef yeni taşındık çok kalabalık ulaşım sorun şimdiden çok stres yaptım
Duru03 [bilinmeyen] ankaralı değilim afyonluyum afyon küçük hastaneler salin olmazsa doğuma oraya gideyim burda çok korkuyorum
ZeynepFatih Tbberk [bilinmeyen] Halidemat Laylaylom [bilinmeyen] Burcuk Duru03 ay kızlar o kadar tedirgin olmuşum ki erken Doğum belirtisi mi acaba diye içimi ferahlattınız 🤦🏻♀️ Normal demekki bende hiç bir iş yapamaz oldum ayaklarımı uzatıp oturuyorum sürekli akşam eşimle yürüyüşe çıkıyoruz sanki daha fazla ağrıyor 😳
baliminannesi06 Duru03 bizde Ankara 26 haftalığız .. Ankara aslında güzel şehir sen şimdi yenisin omdan panik yapma
Laylaylom Bende o haftalarda acaba erken Doğumun geliyor diye stres yapmıştım şimdi 27+6 yım. Kasılmalarım oluyor arada. Yavaş yavaş hareket ediyorum ani oturup kalkmalardan kaçınıyorum. Dikkat edince daha az ağrım oluyor.
Duru03 ZeynepFatih ayrıca kaç kilo aldınız ben çok hızlı kilo aldım 26+5im 10 kilo aldım şuana kadar😓
Serife07 ZeynepFatih bende 25+2 yim benim de belim çok fena ağrıyor kasiklarima tekme atıyor ama bende de agri oluyor
ZeynepFatih Serife07 benim de kasıklarıma tekme atıyor cadı 😂 ağırlaştıkça ağrıların ortaya çıkması normal demekki 🤔😳
Tbberk ZeynepFatih daha gecen hafta diyordum ki ay kendimi hafif hissediyorum hic agirlasmadim. Bu hafta sirt agrsi bosluk agrisi karnim tas gibi dun en son dedim ay alin bebegi artik icimden😣 uyuyamadim butun gece. Cok kilo alanlara daha zordur allah yardimcisi olsun
Serife07 ZeynepFatih kesinlikle bizim çocukların kafası yukarı da 😀🤔aman sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
ZeynepFatih Tbberk uyku problemi her gece var zaten göbekten MaşaAllah uyuyamıyorum bölük bölük ve kendiliğimden sürekli 5 de kalkıyorum vallahi bende çok kilo aldım ya 8 kilo nedir anacım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😳
Tbberk ZeynepFatih iyisin yine canim daha cok alanlar var. Yatakta donerken maf oluyorummm. Kalkarak donuyom uykuda
CanSuu ZeynepFatih 28+4 haftalığım bende canım çok ağırlaştım belim çok fena ağrıyo üstüne bide uykusuzluk allah yardımcımız olsun hepimizin kızlar
ZeynepFatih Tbberk ay bende dönerek kalkıyorum dik kalkamıyorum otururken de kalkamıyorum eşim arkadan destek veriyor 😂