Zeynep69 Minikpandam1 bende ta elim ayağıma dolaşır gibi aslında elimizde olmayan bir durum da işte dışarıdakiler ne der düşüncesi 😬
Leyla-_-01 Zeynep69 evet gitmek gerekli ama gitmeden önce ılık bir duş alıp temizlenip sonra eiyalarını alıp gitmelisin
Zeynep69 Leyla-_-01 çok stresli bir durum ya düşünce bile geriliyorum hayırlısı artık olsa bir an önce tabi sağlıkla
Zeynep69 Nihal107125 😂ben gitmiyorum artık ama karnım burnumdayken bana geliyorlar 😪 olursa kendi evimde olur yine 😂
balbocegim27 Merve171214 ayy valla bi hevesle temizleyip sercem sanmam toplayacağımı da altımi mı bezlesem ki
Parsss Zeynep69 geri gonderdım sorun duzeldımu dıye aradıgımda benle kavga ettıler getırmıyoruz halılarınızı dıye eşimde hıc sevmez boyle muhabbetlerı hemen aradı konuştu onlrı getırdıler banada dedı sakın aglamıyosun yenısını alıyoruz ama gıden gitti işte
Zeynep69 Parsss üzülme olan olmuş artık başka zaman araştır da ver eşin en güzelini yapmış kabul etmiyorlar çünkü
Merve171214 balbocegim27 Yok bezleme doktorum ne günlük pet nede hasta bezi hamileyken takma kaşıntı yapar enfeksiyona çevirir demişti
balbocegim27 Merve171214 zaten ölüyorum enfeksiyondan fitil falan da fayda etmiyo sık sık belden alt yani yıkayıp iç çamaşırı giymiyorum hava alsın kuru kalsın bitsin diye ama nafile
Merve171214 balbocegim27 Aynı sıkıntı bende de var illet bir şey gitmio doğuma kadar böyle gidick herhlde enfeksiyon baya sıkıntılıymş hamilelikte de korkuom
balbocegim27 Merve171214 sıcak suyla yıkayınca falan rahatlıyorum ben bide arada iç çamaşırı giyme baya rahatlatiyo
Merve171214 balbocegim27 intim temizleme jeli kullanıyorum bol su içiyorum ama yok aynı birde senin dediğini yapayım çıldırcm artık yoksa Perşembe tekrar tahlil vericem inşallah biter artık