Parsss Zeynep69 geri gonderdım sorun duzeldımu dıye aradıgımda benle kavga ettıler getırmıyoruz halılarınızı dıye eşimde hıc sevmez boyle muhabbetlerı hemen aradı konuştu onlrı getırdıler banada dedı sakın aglamıyosun yenısını alıyoruz ama gıden gitti işte
Zeynep69 HaticeBerkayBalat3103 evet baya geliyormuş nerde gelirse artık belki kendileri patlatacak 😊 daha varmış sizin sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize 😍
Zeynep69 Selinbati sezeryansa belki gün verirler öyle olur inşallah çabuk toparlarsın Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize hepsinin ayrı zorluğu var
Zeynep69 Momlf zamanımız olacak biraz o zaman öyle bir şey yaşarsam duş falan alırım öyle çıkarım inşallah başka bir durum olmazsa
Zeynep69 Selinbati ay hadi hayırlısı inşallah sağlıkla gelsin bizde 39+5 olcaz yarın randevumuz var ne diyecek bakalım doğumu başlatır mı acaba diye düşünüyorum
Selinbati Zeynep69 normal dogumsa 41 e kadar bekliyorlar aksi bisey olmadığı sürece diye biliyorum bende 38 de doğum yapicam
Zeynep69 Selinbati plesenta yaşlanmış dedi bebeğin gelişimi durmuştu bakalım ne diyecek hayırlısı artık
Pcoslubiranne Mervenurns tuvaletteydim küçuk ve buyuk tuvaletimi yaptim pat diye bir şey hissettim tuvalet kağidiyla sildim çok açik pembe rengi vardi.kalktigimda bacagimdan asagi akiyordu 37+1 de oylece de dogum yaptim işte.
HaticeBerkayBalat3103 @Zeynep69 amin inşallah sağlıkla gelsin bebeişlerimiz rabbim her gebeye sağlıklı dogum nasip etsin inşallah🙏🙏😊
Zeynep69 Minikpandam1 bende ta elim ayağıma dolaşır gibi aslında elimizde olmayan bir durum da işte dışarıdakiler ne der düşüncesi 😬
Zeynep69 Nihal107125 😂ben gitmiyorum artık ama karnım burnumdayken bana geliyorlar 😪 olursa kendi evimde olur yine 😂