iki_melek_annesi Elifekrem25 Benim iki düşüğüm vardı o yüzden verdi test yapmadı doğuma kadar ecoprin ve iğne kullanacam
Elifekrem25 iki_melek_annesi benimde 3 düşük oldu genetik bölümünden araştırıldım şükür sadece kan pıhtılaşması çıktı enox iğne kullanıyorum 2 aylık hamileyim sen ne kadarlıksın
iki_melek_annesi Elifekrem25 Test yapılmadı bana 12+3 günlük olduk dün de cinsiyeti öğrendik ikili tarama testini yaptık şimdilik iyi gidiyor kan sonucu da inşallah iyi çıkar sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah.
Elifekrem25 Sedacannn aynen öyle 6000 ml lık gazla pıhtılaşmalara veriliyormuş zaten 2 aylık hanileyim inşaAllah sağlıklı şekilde Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Elifekrem25 iki_melek_annesi amin amin inşaAllah cinsiyet erken öğrenmişsin erkek mi yoksa kan sonucu derken benden de bikaç test istedi de sende kan pıhtılaşması yok o zaman bide hangi iğneyi kullanıyordun
iki_melek_annesi Elifekrem25 İkili tarama için kan tahlili isteniyor onun için bir tane daha kızım olacak Allah izin verirse Enox 6000 iğne ecoprin kan sulandırıcı kullanıyorum vitamin kan hapı şimdilik
Sedacannn Elifekrem25 hem pıhtılaşması olana hemde bir çok kez düşük yapanlara veriliyor tedavilerine önlem amaçlı veriliyor
Elifekrem25 Toprak6565 bende 1 aydır kullanıyorum 2 aylım hamileyim 3 düşükten sonra duanızı eksik etmeyin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
minikprensimmmm1234 Elifekrem25 38+2 5+5 de başladım iki düşüğüm vardı birde coraspin diye aspirin de içtim 34 de de onu kesti şimdi iğne ile devam ediyorum
gldn065807 Elifekrem25 ben hem iğnesini hem hapını kullanıyorum 2 kaybım var benimde genetigide gittim var yada yok diyemeyiz dedi zaten benim rahatsızlığım var pıhtılaşma yapan şuan şükür sorun yok 14 haftamdayim galiba doğuma kadar kullanicam