SedanurAydnAta Kızlar ben geçen kontrol de soracaktım da unuttum sormayı gerçi daha çok var da 😊 Doğuma eşler de giriyor mu acaba hiç sordunuz mu? Bide epidural isteyince fiyat farkı var mı varsa nedir? Normal 1.500 sezaryen 2000 tl diye biliyorum.. Ama bu fiyatları verip fazladan para da istiyorlarmış bazen ek şunu yaptık bunu yaptık diye 🤷🏻♀️ Hadi bakalım herkes bildiklerini anlatsın ☺️
Ayazim SedanurAydnAta bikac sene önce doğum yapan tanıdıklarım var eş almiyolar demişti ama şimdi şartlar değişti mi bilmiyorum bende öğrenmek için şuracıkta bekleyim 😊😊
SedanurAydnAta Ayazim bende çok merak ediyorum inşallah alıyorlardır ya ben çok istiyorum çünkü geçen sene kuzenim optimed te yaptı onu almışlardı 🤷🏻♀️
SedanurAydnAta Ayazim benimki de öyle diyordu da ikna ettim ben 😊💙 Bebeğimizi ilk birlikte görcez dedim bir kaç video izlettim babaların girdiği ondan sonra duygulandı oda kabul etti 🙈
Ayazim SedanurAydnAta yok benimki öylede ikna olmadı heycandan düşer bayılırım ben deyip duruyo 😊😊 salih beye gidiyorum sen
Ayazim SedanurAydnAta aynen az kaldı ama zaman geçmek bilmiyo heyecan korku panik karışımı yaşıyorum sürekli 🙈🙈
Nananusha kizlarrrr esimin girmesi sart ama ... ek ucret aliyorlarmi ki esimiz girince ? bide her kontrolde 87 tlyi oduyomuyuz yoksa bi kac gun suresi varmi?
SedanurAydnAta Ayazim Canım 15 değil bence hatta 10 bile değil ayın 14 ünde gitmiştim bu gün rahatsızlandım tekrar gittim 10 gün olmasına rağmen tekrar ücret istediler
SedanurAydnAta Ayazim Aynen canım ben bi dahakinde detaylı bi şekilde sorcam kimi ücretsiz diyo alabildiklerinden alıyorlar galiba 😏