Nebyaa Merhaba kızlar ben çok yeni hamileyim mide bulantısı aşamasındayım. Biliyorsunuz ki hamilelikte birçok zorluk çekiyoruz. Mide bulantısı, çarpıntı, mide yanması, nefes almakta zorluk çekmek gibi gibi. Sizi en çok zorlayan hangi durum oldu?
rabiagucer03 Nebyaa şuan 31+2 yiz yaklaşık 1-2 aydır şiddetli kemik kas ağrıları var yel girmesi falan derler bizde belden aşağısı ayrı belim ayrı mahvediyo beni mide ekşimesi cabası bilemiyorum zaman nasıl geçecek kızımda bu kadar değildim oğlan mahvetti beni 😂
Bebekbekliyorum gldn065807 bende aynıyım. Dusuk riskim var. Suan yatakta dönerken o kadar agriyorki dönmek istemiyorum. Ama uyuyamiyorumda😔
Mom3834 Nebyaa başlarda tiksinme ve koku hassasiyeti, bebek büyüdükçe çook sık aşırı idrar hissi, bel ağrısı ve düz yatamama :)
boncukbiranne Nebyaa merhaba hayırlı olsun sağ salim alın kucağınıza insallah 14 haftaya kadar mide bulantısı ve mide yanması yaşadım 14den sonrada mide yanması devam etti 20. haftaya kadar şimdi 28+2yiz çok şükür bu sorunlar yok arada bı bel ağrısı oluyor o kadar
rojda2121 Nebyaa 33 deyim kabızlık hamileliğimin basından beri var eklem agrılarım 20 li haftalarda başladı şiddeti artarak devam ediyo rahat uyuyamamak kemiklerimin agrıması eğilip kalkamamak yerimden kalkamamak karnımın sertlesip patlayacakmıs gibi olması daha neler neler 😪
MeyraRana Nebyaa sürekli lavabo ya gitmek bide belden altını hissetmemek diz kapaklarını sanki biri kırmış gibi çok çok yoruluyorum bide gecenin bi yarısı acıkmak sürekli susamak inşallah ilerde bidaha çocuk sahibi olursam bu kadar zorlanmam inşallah.
secoz Nebyaa hiç biri çok şükür Allah’ıma hiç birini yaşamadım 😁 31+5 yetim şuan tek sıkıntım bol bol tuvalete gitmek ve boluna gitmek damla bile gelmiyo 🥲
Eda-5807 Nebyaa başta 5 ay bulantı cektım suan da 38+5 im hem yatmakta zorluk cekıyorum hemde duzensız olan sancılardan zorluk çekıyoum
hanimhanimcik Nebyaa beni en çok zorlayan huzursuz bacak sendromu ve bacak krampları. bu yüzden uyku kalitem çok düştü az uyuyorum gece uyyamıyorum🥲