Gizemmihra 18 haftama girdim bebeğin eşi önde dedi dikkat et dedi darbe almamaya karından önde olması sakıncalı mı yada zamanla düzelir mi
ikicocukluannee Gizemmihra baştan beri öndeydi 36+6 oldum hala plesanta/ bebeğin eşi önde . Sadece hareketlerini daha az hissettim diğer gebeliğime göre . Ve ultrasonda yüzünü net göremedik başka sıkıntı yaşamadık çok şükür 🙏
Pastaneusuluislakkek Gizemmihra benimki de önde. 33+1 gebeyim, herhangi bir sorun olmadı sadece hareketlerin şiddeti az
Emirerdem Gizemmihra benim 12 haftadan itibaren hep öndeydi 28. Hafta da yukarı çıkmıştı tabi hep istirahat ettim ağır işlerden yürüyüşten ilişkiden uzak durmak gerekiyor
hlygry Gayet normal bisey. Hareketlerini biraz gec hissediyosun bebegin, onun disinda göbusun biraz daha buyuk görunuyo baskalarina göre 😊
Gizemmihra hlygry hareketlerini 14 haftadan beri hissediyorum suanda yoğunlaştı ama dediğiniz gibi karın şimdiden çıktı
gunesveguney Emirerdem bunlar kişiye göre hamileliğe göre değişiyor ama plesantaya göre değil benim hep öndeydi 6 haftalıkken öğrendim hamileliğimi şuan 34. Haftaya gircem hiç ilişki yasaklanmadı hiç uzak durmadık yürüyüşümü de yaptım tur ile tatile gittim 30. Haftamda bile perde astım hiçbir şeyden kaçınmadım her şey yolunda doktor yasaklamadıysa plesanta önde olması sorun olmuyor
hlygry Gizemmihra ne guzel erken hissetmissiniz ben 20′nci haftadan sonra hissettim :) Ebe gayet normal bi durum oldugunu söyledi, bi cok kiside öyle oluyo korkmanizi gerektircek bi durum yok 😊
gunesveguney Gizemmihra 34. Haftaya giricem benimde önde doktor hiç bi sıkıntısı yok bu durumun dedi sabit yerleşirmiş değişmezmiş sadece yüzünü net göremiyoruz
Emirerdem gunesveguney demekki değişebiliyormuş bana neredeyse 8 ayım zehir gibi geçti ağrılardan ve kanamadan sırf eşi önde diye.
nslhnyldz Gizemmihra bende de böyle 32 haftaya kadar geldik geçen hafta biraz kanamam oldu o kadar inşallah zamanında olur doğum. Sezeryan olucam büyük ihtimalle öyle oluyormuş çünkü. Baika da bir problem yaşamadım çok şükür. Belki birazda kasık ağrısı çektim şükür oda azaldı baya
istanbullugelin34 nslhnyldz sizin plesanta aşağida mı önde olsa sezeryan gerektirmiyo çünkü asağida rahim ağzini kapatıyosa sıkıntı 🤔
gunesveguney Emirerdem gerçekten miii 😳 Çok şaşırdım valla kıyamam ya bende en ufak bi sorun bile olmadı Allah yardımcınız olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gizemmihra Emirerdem nasıl agrı oluyor mesela bende iş yaptığım zaman veya yürüdüğüm zaman hemen yorulma sertleşme oluyor bundn kaynaklı mı
istanbullugelin34 Emirerdem eşi önde değil asağida olursa sıkıntı benim 20. Haftada asağida dendi 25 de önde dendi ben hiç bir sıkıntı yasamadım önde olması bir sıkıntı olusturmuyo
Emirerdem gunesveguney Allah razı olsun çok şükür kurtuldum normal doğum yaptım bebiş 2 aylık olacak 😌
Emirerdem istanbullugelin34 eve aşağıdaydu benim Rahime çok yakındı bir ara kapatmıştı bu yüzden de kanama çok yaşadım hasyane de yattım. Ama elhamdulillah geçti düzeldi kuruldum
nslhnyldz istanbullugelin34 evet benimki Rahim ağzını kapatmak üzere. Birde önde mi olanı varmış bilmiyordum.
istanbullugelin34 nslhnyldz himm bana önde demislerdi ama önemli degilmis arastirdim ben sadece bebegin hareketlerini çok hissedilmiyomus ama ben gayette güzel hissediyorum