Fundabshn Asyamira Gerçekten çok iyi fiyata almışsınız inşallah bana da öyle indirimler denk düşer bakacağım bebek arabasına teşekkür ederim 😊😊
NBA Fundabshn joie marka tercih ettim ilk çocuğumda 2. Ye gebeyim onda da kullanılan 5 yaşına kadar taşır taş gibi ben çok memnunum
NBA Ozlem23 bende o markanın aynısını kullanıyorum siz pusetle beraber mi aldınız ben puset almamıştım 850 TL di o zaman pusetle beraber 1100 dü
Ozlem23 NBA evet pusetle aldım tam hatırlamıyorum fiyatını 1100 de olabilir çok dusuktu onu hatirliyorum kayınvalidem ödedi çünkü ben çok dikkat etmedim 😁
Gizemgect Fundabshn Chicco Duo Kwik One Travel Sistem tercih ettik çevremde kullanan herkes memnundu bizde çok beğendik kullanışlı geldi ☺️
dogadan Fundabshn trendyoldan Kiwi 6 IN 1 City way setini aldım kalitesi harika. beşik de almamıştık set halinde çok iyi oldu👌🏻Fiyat/Performans ürünü tavsiye ederim Funda Hanım💐
Fundabshn dogadan Evet şimdi girdim ve baktım görünüş olarak fiyat olarak iyi gözüküyor tabi eğer yanlış linke bakmadıysam birde siz bakar mısınız acaba bu mudur ? https://ty.gl/a4t7fp58ta Teşekkür ederim bu arada fikriniz için 💕🌺
Hacere Fundabshn Alabileceğiniz en kullanışlı ve en iyi araba Chicco Liteway plus bebek arabası. Hem puseti var hemde baston tipi. Travel sistemler çok ağır hem bebeği hem arabayı taşıyıp yerleştirmek sıkıntılı. Bu dediğim bebek arabası o konuda çok iyi ☺️
bugo Hacere kesinlikle katılıyorum ama onların satışı kalktı diye alamamıştım şuan satılıyor mu bilmem🤷🏼♀️
dogadan Fundabshn aynen öyle tam olarak bu. rengi de siyah seçtim. beşik de çok kaliteli tek fiyatı 750 lira yani set halinde uyguna gelmiş oluyor🙃 rica ederim ne demek işe yararsa ne mutlu bana💐💐💐
Lulikli Asyamira ben de böyle bi şey düşünüyordum inşallah ebebeklerde gidip deneme şansı bulabilirim. Çok teşekkürler faydalı yorumunuz için 😊👍🏻
Asyamira Lulikli tabikii takip edin sık sık indirime giriyor diye biliyorum deneyerek edinirsiniz, memnun kalırsınız diye düşünüyorum. ☺️ Rica ederim bu arada 😻🥰