Nghn_ 36+2 de 3.500 dedi doktorum son 2 haftada hizli bir sekilde kilo aldi . Muz ve taze antep fistigi cok tukettim ben ona bagliyorum
2Mommom Betuullk az degil neden az olsun herkes 4 kilo dogurmuyor ki,eger normal dogum dusunuyorsaniz 3500 gecmemesi inanin sizin icin daha iyi dogurmasi daha kolay oluyor.Dogdular mi oyle hizli buyuyorlarki,bir kac hafta icinde 3200 3300 olacaktir
Garfield06 Bende 36+2 de gittim 3086gr 50cm dedi nesquikli süt , havuc , muz tüketiyorum son haftalarda sizde deneyebilirsniz
Nghn_ Ebruades suan 37+1 im bu haftadan sonra herkes yavaslar artik kilosu diyor ama bilemiyorum. Cuma kontrolum var bakalim kilo almis olacak mi. Oyle asiri yemek yiyen ve cok seker tuketen biride degilim. Beslenme duzenide olusturmadim hic nasilsam oyle devam ettim. Ama imkan varsa bence kuruyemis tuketin ben bilmeden taze antep fistigi yedim hergun. İcinde fazla miktarda yag asiti oldugu icin bebege kilo aldirdi bence. Cunku 34 35 haftalikken gittigimde kilosu 2600 civariydi 2 haftada neredeyse 900 gr almiş. Ben ona bagliyorum
Ebruades Nghn_ yaa benimde usg de 36 dedi ama 38 diyor bu uygulama gunumj biliyorm dogru ama bebegin kilosu az oldgu icin 1 hafta geri soyledi bence 2569 dedi bana da doktor 40 haftada dogsam 500 gram alir insallh 3 kilo dogsa yeterli olur diye dusunuyorm
Ayseee38 Betuullk ya neden az olsun önemli olan sağlıklı olmasi doğunca çabuk toplanıyorlar zaten küçük olsun işte kolay doğrursun bide o yönden bak😊
Ebruades Kara96 sizin hesapladigimiz haftayla ayni mi cikdi usg de benm oyle olmuyor ben 38 haftalik gebeyim dedigimde usg de 36 +1 yaklasik 37 haftalik gebelik diyor 😑😑