Kbta Elifnurvarol süt içine pekmez koyabilirsin muz ve kasar peyniri de diyolar sağlıklı olması daha önemli çok takma canım
Kara96 Betuullk Az mı 😲😲 36+3 ve kilosu 2450 haftasına göre 1 hafta geri dedi doktor bence sizin ki hiçte az değil 🙄
Ebruades Kara96 sizin hesapladigimiz haftayla ayni mi cikdi usg de benm oyle olmuyor ben 38 haftalik gebeyim dedigimde usg de 36 +1 yaklasik 37 haftalik gebelik diyor 😑😑
Berna0612 Betuullk benimde 36+3 te 2800 dendi banada az geldi Bi hafta sonra planlı sezeryan olucak 😦
Kara1833 35+3 te 2700 demişti şimdi 36+2 olucaz kilosu nekadar oldu bilmiyorum cuma günü gidecegim gene bakalm neladar olmuş bizim oğlan doktor haftasıyla uyumlu dedi 1 hafta sonra sezeryan olucam inşallah ozaman 3 kiloya ulaşır 🤲🤲
Gokce91 35+2 bizim bugün, 2800 dedi bize de, ne kilolu ne zayıf çok fit bir kız dedi, ama yanaklar nasıl tombik hatta gıdısı var 😍😍😍
Parsss Ebruades of benım 35 +2 2050 gr olmuş çok üzülüyorum böyle okuyunca 2500 bile olmadan dogum olacak 😔
Ebruades Parsss uzulme bende cok stres yaptim bu gun muz süt ceviz ye dedi doktorum bende yiyordum gerci ara ara ama duzenli degil de almayinca almiyor demek saglikli olsunlar
Ebruades Parsss Peki karniniz buyuk mu kucuk mu sizce benm karnimda pek yok sanki 6 7 aylik hamileyim yeni yeni belli ediyor kendini daha
slnydyr Betuullk 37+5 de 2880 dedi. Bence sizin daha da iyi. Haftaya göre değişiyor kilo alımı, toparlarlar bence. Ki riskli değerlerde değiller. Bende başta üzülmüştüm ama sağlıklı olsunlar önemli olan o. 🤷🏼♀️😊
Parsss Ebruades benımde oyle herkes çok tatlış oldun dıyo ama bebegın zayıf olmasıyla alakası varmı tam bılemıyorum tabı
Ebruades Parsss dimi bana da herkes ne kdar kibar karnin var diyor cok kolay olur dogumun falan ama bebegin kilosuylada alakali oluyor bence ben tahmin etmisdjn 2 bucuk anca olur diye bebek gercekden de 2 590 dedi karinla alakalıdir diye dusunuyorm